top of page

Noutăți

INSPIRE, DREAM, FOLLOW ACTION

INSPIRE CONSCIOUSNESS

Era acum trei ani in 2014, o seara tarzie de ianuarie, cand am ramas la cabinet dupa ce am incheiat toate sedintele de terapie si am inchis ochii respirand profund, cautand in mine.

Muzica se auzea incet, in surdina.

Am deschis brusc ochii ametita de stralucirea imaginii care s-a ridicat din adancul meu. Am cautat repede pensulele, acrilicele si o coala potrivita si desenul s-a pictat aproape singur. Este chiar acest desen, care va deveni in 2017 posterul unei conferinte de referinta pentru noi, al carei mesaj este chiar acesta: asculta vocea constiintei tale, lasa-te inspirat de constiinta, viseaza cu puterea ei nelimitata si urmeaza visul in actiune. Ma gandeam ca vreti sa stiti ca absolut tot ce facem astazi este rezultatul unei seminte pe care am pus-o cu inspiratie, candva in terenul fertil al unei minti care are curajul sa vizeze imposibilul. Tot atunci am inceput documentarea pe tema epigeneticii, cymatics, timpului si felului in care frecventele influenteaza corpul uman, si in esenta ADN.

Apoi am incercat sa transform acele informatii in mesaje care sa-i inspire pe oameni sa se schimbe, sa aiba incredere in puterea lor de a se regenera fizic si mental, in puterea lor de a crea in ansamblu.

Din aceasta Misiune s-au nascut Conferintele Gamma pe tema CONSTIINTEI. Si publicul nostru fidel care ne urmareste si ne inspira si el la randul lui


Cu inspiratie, Diana Ciubotaru, un creator neobosit pe valurile eterne ale constiintei.

bottom of page