top of page
INSPIRE (6).png

Momente INSPIRE 2023

INSPIRE Consciousness 2023 a fost un eveniment magnific, în care ne-am reunit, pe 9-10 decembrie 2023, pentru un scop comun: dezvoltare personală și experimentarea stării de bine.

Conferința Inspire s-a adresat atât psihologilor, cât și publicului larg, interesat de conceptele de dezvoltare personală, intuiție, conștiință și conectarea cu propriul sine, și a marcat, ca în fiecare an, Zilele Institutului GAMMA.

 

- INSPIRE 2023 -

INSPIRE vrea să inspire oamenii să își re-creeze identitatea, mintea, viața!

Această conferință aduce împreună toate persoanele interesate de conceptul de CONȘTIINȚĂ, atât sub aspect teoretic - Înțelegerea conștiinței - , cât și sub aspect practic - Manifestarea conștiinței în identitatea de SINE. Timp de două zile, participanții vor intra în temă prin exerciții interactive, ateliere de lucru speciale, prelegeri pline de inspirație ținute de oameni îndrăgiți, hol cu expoziție de Kit-uri de lucru de dezvoltare personală și alte materiale disponibile conectate la tematica noastră, psihologie și domenii conexe.

Tarife și înscrieri: 

Biletul acoperă participarea la toate evenimentele conferinței, pauze de cafea, mapa conferinței și un Kit Gratuit de dezvoltare personală cu fișe și exerciții, acces la vouchere oferite de partenerii conferinței.

Early Bird: 250 ron (50% reducere) până la data de 15 noiembrie 2023

Bilet Standard: 500 ron

Bilet Gamma Basic: 450 ron - 10% reducere pentru foștii cursanți și clienți Gamma Institute

Bilet Gamma Premium: 400 ron - 20% reducere pentru cursanții activi ai Gamma Institute, ai ambelor școli - Școala Sistemică de Formare și Școala de activare a Sinelui și pentru clienții activi Gamma Clinic Psychology

Bilet Student: 150 ron (pe baza carnetului de student, valabil pentru anul în curs)

*Reducerile nu se pot cumula. 

**Eveniment cu 10 credite CPR pentru psihologii cu drept de liberă practică!

 

Tematici de lucru

1. SAS RELOADED - Cursul Inițiatic de Extindere a Conștiinței cuantice, un modul de lucru experimental, cu transe și exerciții practice în ariile: 

 • Workshop Superbrain - Supermind

 • Workshop Codul manifestarii corecte

 • Workshop O viață în abundență

2. BLU LIFE CONCEPT - Câteva workshopuri pentru  lansarea unui program de dezvoltare unic, pe parcursul unui an de zile, interactiv, complex și plin de experiențe transformatoare unice. Permite transformarea organică, naturală, gradată a atitudinilor și corpului, pentru a experimenta un nou Eu, noi relații, o nouă viață. 

3. Vindecarea de Sine  - Workshop practic centrat pe învățarea tehnicilor de vindecare fizică și psihică. Practicarea acestora în mod regulat poate aduce beneficii precum:

 • reducerea stresului

 • întărirea sistemului imunitar

 • abilități intuitive pregnant dezvoltate

 • o mai mare conectare cu Sinele în viața de zi cu zi

 • ajutor în descoperirea scopului/sensului vieții

 

Conferința este organizată într-o formă unică, interactivă de învățare , folosind un concept non-formal de organizare ce menține participanții interconectați pe parcursul celor două zile - se îmbină armonios prelegerea cu învățarea prin experiență, împărtășire și activități practice și fizice (de exemplu, terapie prin dans și mișcare și alte terapii expresive, forum theatre, joc de rol și dramatizare). înscrierile se fac ACUM, accesând link-ul la secțiunea bilete, bifați opțiunea dorită.

 

Vino să te inspirăm pentru a construi o minte extraordinară!

Echipa INSPIRE condusă de Fondatorul Gamma, psiholog principal Diana Ciubotaru

INSPIRE (3).png

Come with us and INSPIRE the world

 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn
bottom of page