top of page

Noutăți

Stagii de practica/ voluntariat in psihologie clinica si psihoterapie

Daca vrei sa experimentezi ce inseamna viata de psiholog si sa incerci mai multe activitati astfel incat sa descoperi ce arie din psihologie ti se potriveste, alatura-te grupelor de practica si voluntariat din cadrul Institutului de psihologie GAMMA din Iasi.Studentii de la facultatea de psihologie sau de la facultatile conexe, pot participa la doua programe GAMMA, lansate in luna octombrie 2018:

1. Programul de Practica in psihologie clinica si psihoterapie pentru studentii de la programele de master in aceasta specialitate.

- programul cuprinde 56 de ore de practica clinica, structurate pe 5 module derulate in cadrul unui semestru

- in cadrul acestui program, ai acces la instrumente de lucru folosite in practica privata, studii de caz, sub indrumarea unei echipe formate din specialisti in domeniul psihologiei clinice si psihoterapiei sistemice

- iti dezvolti si exersezi logica clinica, participi la activitatile de grup cu persoanele care acceseaza serviciile psihologice si te integrezi in comunitatea psihologilor intr-un mod in care dezvoltarea profesionala nu mai este dificila, ci este o calatorie alaturi de alti oameni cu aceleasi interese ca si tine.


2. Programul de practica si voluntariat in cadrul departamentului Gamma Training si Gamma Projects & Research - se adreseaza studentilor de la facultatile de psihologie, sociologie, asistenta sociala, psihopedagogie speciala, dar si tuturor celor care vor sa-si dezvolte abilitatile de lucru in echipa, organizare, comunicare cu oamenii si care vor sa se implice in declansarea unei schimbari in comunitatea in care traim.

- te implici in organizarea si derularea conferintelor de psihologie Gamma, luand contact cu profesionistii sin psihologie si invatand cum sa dezvolti activitati de grup cu specific psihologic

- realizezi activitati de documentare si cercetare pe diferite tematici din psihologie si psihoterapie

- te implici in activitatile proiectelor europene derulate de Gamma Institute (Love Life & Dance, Change the Story! Schimbarea vine de la TINEri, Train your Dragon), prin care lucram in special cu tinerii, prin metode expresive si de educatie non-formala.


Pentru a te inscrie in echipa de stagiari si voluntari GAMMA Institute, completeaza formularul urmator: https://goo.gl/forms/TdkcZQO9T86helCT2


Be part of GAMMA FAMILY!1,327 views

Comments


bottom of page