top of page

Noutăți

WPS - Dreamer, mai 2018

Multumim tuturor celor care au raspuns chemarii Visatorilor si care au co-creeat realitatea, timp de 3 zile, la Iasi, impreuna cu echipa Gamma Institute!


In aceste 3 zile am intrat pe taramul Visului, constientizand diferenta dintre vis si dorinta, am intrat in transa miscarii si am construit ancora visului nostru. In cea de-a doua zi a evenimentului, psih. principal Diana Ciubotaru a sustinut modulul 1 din Cursul de Reconstructia Sinelui (Scoala de Activare a Sinelui), iar in a doua parte a zilei, psihoterapeutii Gamma Clinic Psychology au impartasit visul terapeutic din dubla perspectiva - a terapeutului si a clientului care trece prin procesul schimbarii. In ultima zi, am construit povestea visului si am co-creeat realitatea prin art-terapie si transa.


A fost un eveniment in care fiecare s-a conectat atat cu propria fiinta, cat si cu ceilalti participanti, nascandu-se o frumoasa comunitate a Visatorilor care au curajul de a lucra la visul lor in mod constient. Va asteptam la urmatorul eveniment Gamma Institute - Inspire, la Iasi, pe 9-11 noiembrie 2018.

Cu drag,

Psih. principal Diana Ciubotaru si echipa Gamma Institute https://www.gammaclinic-psychology.ro/specialisti

bottom of page