top of page

Noutăți

Omul din spatele identitatii profesionale

Un workshop de formare profesionala adresat psihologilor din cadrul DGASPC Iasi, in care am discutat despre crearea identitatii psihoterapeutului si eliberarea de capcanele mentale.

A fost un workshop interactiv, in care am privit dincolo de identitatea profesionala de psihologi si am creat un spatiu de lucru in care fiecare profesionist se simte increzator sa analizeze si sa discute despre dificultatile cu care se confrunta in munca de zi cu zi si in conturarea identitatii terapeutice. Iata despre ce am discutat:

- despre ce inseamna cu adevarat sa fii psiholog si care sunt provocarile personale cu care ne confruntam lucrand zi de zi cu oamenii;

- despre identificarea capcanelor mentale ale celui din fata noastra si modul in care il putem ajuta sa le constientizeze si sa se elibereze de ele;

- despre construirea unei minti noi, in care alegerea gandurilor in care credem sa ne apartina si despre pozitia observatorului - cel care ne da imaginea de ansamblu asupra interactiunii dintre noi si ceilalti.


Multumim Centrului de Formare Profesionala din cadrul DGASPC Iasi si tuturor celor prezenti pentru atmosfera de lucru creata si pentru implicarea activa in extinderea comunitatii psihologilor. Aceste intalniri ne motiveaza sa cream noi evenimente la fel de interesante! Chiar in luna februarie 2018 vom lansa o noua serie de workshop-uri in care vom lucra pe eliberarea de capcanele mintii.


Cu drag,

psih. Diana Ciubotaru si psih. Raluca Ferchiu

Psihoterapeuti Gamma Institute


bottom of page