top of page

Noutăți

Vino la Training Course-ul Erasmus+ organizat de Institutul de Psihologie GAMMA!

La Iasi, pe 17-22 februarie 2020, se desfasoara un Training Course ce are drept scop schimbul de bune practici intre lucratorii de tineret ce deruleaza activitati cu tinerii, pentru prevenirea fenomenului de bullying in mediul educational si profesional!

Institutul de Psihologie GAMMA din Iasi este coordonatorul unui proiect Erasmus Plus – ”Act-no-React! The power of art in changing life stories”, in cadrul caruia, pe 17-22 februarie 2020 la Iasi, se va organiza un Training Course international, cu participarea a 21 de specialist/ lucratori de tineret/ voluntary ce lucreaza in domeniul tineretului, din 7 tari: Romania, Portugalia, Spania, Italia, Franta, Bulgaria si Polonia.


Acest curs se adreseaza tuturor celor care lucreaza cu tinerii sau care vor sa se dezvolte in acest domeniu, si vor sa invete cum sa foloseasca metodele non-formale de educatie (prin arta – dans, metafore si povesti terapeutice, desen etc) pentru a preveni sau a interveni in situatiile de bullying, agresivitate si discriminare.


Cursul este sustinut de psiholog principal Diana Laura Ciubotaru si se desfasoara pe parcursul a 6 zile de curs (17-22 februarie), timp in care participantii beneficiaza de:

· Informatii si exercitii practice legate de fenomenul de bullying si discriminare in mediul educational si professional

· Exercitii de autocunoastere si dezvoltare personala in vederea integrarii abilitatilor de lucru cu tinerii, in aceste situatii dificile

· Schimb intercultural intens, activitati educativ-recreative (Talent show, Seara interculturala, Boardgames evening etc)


Intregul program este gratuit (activitati propriu-zise si mapa de curs, coffee breaks, masa de pranz, acces la toate activitatile non-formale de grup) si este finantat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

Daca vrei sa faci parte din grupul de participant Gamma, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

· Varsta peste 18 ani

· Nivel mediu/ avansat de limba engleza

· Disponibilitate de participare pe tot parcursul celor 6 zile de curs (program 9-17.30 + activitati nonformale)


Pentru inscrierea in cadrul proiectului, completati formularul de inscriere de aici, iar pentru detalii puteti suna la secretariatul Institutului - 0741 093 131 sau puteti trimite email la adresa raluca.ferchiu@gammainstitute.ro.


*Membrii Gamma au prioritate in procesul de selectie (cursanti SSF si SAS, voluntari, student in practica).


Va asteptam sa va alaturati nu doar unui schimb de bune practici in domeniul tineretului, ci unei adevarate calatorii catre descoperirea propriei persoane!


Commentaires


bottom of page