top of page

GAMMA history

Vino la Training Course-ul Erasmus+ organizat de Institutul de Psihologie GAMMA!

La Iasi, pe 17-22 februarie 2020, se desfasoara un Training Course ce are drept scop schimbul de bune practici intre lucratorii de tineret ce deruleaza activitati cu tinerii, pentru prevenirea fenomenului de bullying in mediul educational si profesional!

Institutul de Psihologie GAMMA din Iasi este coordonatorul unui proiect Erasmus Plus – ”Act-no-React! The power of art in changing life stories”, in cadrul caruia, pe 17-22 februarie 2020 la Iasi, se va organiza un Training Course international, cu participarea a 21 de specialist/ lucratori de tineret/ voluntary ce lucreaza in domeniul tineretului, din 7 tari: Romania, Portugalia, Spania, Italia, Franta, Bulgaria si Polonia.


Acest curs se adreseaza tuturor celor care lucreaza cu tinerii sau care vor sa se dezvolte in acest domeniu, si vor sa invete cum sa foloseasca metodele non-formale de educatie (prin arta – dans, metafore si povesti terapeutice, desen etc) pentru a preveni sau a interveni in situatiile de bullying, agresivitate si discriminare.