top of page

sâm., 09 dec.

|

Iași

INSPIRE Consciousness

INSPIRE vrea să inspire oamenii să își re-creeze identitatea, mintea, viața!

Registration is closed
See other events
INSPIRE Consciousness
INSPIRE Consciousness

Ora și adresa evenimentului

09 dec. 2023, 10:00 – 10 dec. 2023, 15:00

Iași, Șoseaua Arcu nr. 26, Iași 700137, Romania

Despre eveniment

INSPIRE vrea să inspire oamenii să își re-creeze identitatea, mintea, viața!

Această conferință aduce împreună toate persoanele interesate de conceptul de CONȘTIINȚĂ, atât sub aspect teoretic - înțelegerea conștiinței, cât și sub aspect practic - manifestarea conștiinței în identitatea de SINE. Timp de două zile, participanții vor intra în temă prin exerciții interactive, ateliere de lucru speciale, prelegeri pline de inspirație ținute de oameni îndrăgiți, hol cu expoziție de Kit-uri de lucru de dezvoltare personală și alte materiale disponibile conectate la tematica noastră, psihologie si domenii conexe.

Tarife și înscrieri: biletul acoperă participarea la toate evenimentele conferinței, pauze de cafea, mapa conferinței și un Kit Gratuit de dezvoltare personală cu fișe și exerciții , acces la vouchere oferite de partenerii conferinței.

Early Bird: 250 ron (50% reducere) până la data de 15 noiembrie 2023

Bilet Standard: 500 ron

Bilet Gamma Basic: 450 ron - 10% reducere pentru foștii cursanți și clienți Gamma Institute

Bilet Gamma Premium: 400 ron - 20% reducere pentru cursanții activi ai Gamma Institute, ai ambelor școli - Școala Sistemică de Formare și Școala de activare a Sinelui și pentru clienții activi Gamma Clinic Psychology

Bilet Student: 150 ron (pe baza carnetului de student, valabil pentru anul în curs)

*Reducerile nu se pot cumula. 

**Eveniment cu 10 credite CPR pentru psihologii cu drept de liberă practică!

Tematici de lucru

1. SAS RELOADED - Cursul Inițiatic de Extindere a Conștiinței Cuantice, un modul de lucru experimental, cu transe si exercitii practice în ariile: 

 • Workshop Superbrain - Supermind
 • Workshop Codul manifestarii corecte
 • Workshop O viață în abundență

2. BLU LIFE CONCEPT - Câteva workshopuri pentru  lansarea unui program de dezvoltare unic, pe parcursul unui an de zile, interactiv, complex si plin de experiente transformatoare unice. Permite transformarea organică, naturală, gradată a atitudinilor și corpului, pentru a experimenta un nou Eu, noi relații, o nouă viață. 

3. Vindecarea de Sine  - Workshop practic centrat pe învățarea tehnicilor de vindecare fizică și psihică. Practicarea acestora în mod regulat poate aduce beneficii precum:

 • reducerea stresului
 • întărirea sistemului imunitar
 • abilități intuitive pregnant dezvoltate
 • o mai mare conectare cu Sinele în viața de zi cu zi
 • ajutor în descoperirea scopului/sensului vieții

Conferința este organizată într-o formă unică, interactivă de învățare , folosind un concept nonformal de organizare ce menține participanții interconectați pe parcursul celor două zile - se îmbină armonios prelegerea cu învățarea prin experiență, împărtățire și activități practice și fizice (de exemplu, terapie prin dans și mișcare și alte terapii expresive, teatru forum, joc de rol și dramatizare). Înscrierile se fac ACUM, accesând link-ul la sectiunea Bilete, bifați opțiunea dorită

Vino sa te inspiram pentru a construi o minte extraordinara!

Echipa INSPIRE condusa de Fondatorul Gamma, psiholog principal Diana Ciubotaru

AGENDA Inspire 2023 AICI

Bilete

 • Bilet intreg

  Biletul pentru accesul complet la toate activitatile conferintei, coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa conferintei: ecuson, fise de lucru, pix si alte materiale surpriza.

  500,00 RON
  Sale ended
 • Bilet Early Bird

  Biletul pentru accesul complet la toate activitatile conferintei, coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa conferintei: ecuson, fise de lucru, pix si alte materiale surpriza, cu 50% pentru cei care se înscriu până la data de 15 noiembrie 2023.

  250,00 RON
  Sale ended
 • Bilet Gamma Basic

  Biletul pentru accesul complet la toate activitatile conferintei, coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa conferintei: ecuson, fise de lucru, pix si alte materiale surpriza, cu 10% pentru foștii cursanți și clienți ai Gamma Institute (Școala Sistemică de Formare, Școala de Activare a Sinelui, Gamma Clinic Psychology).

  450,00 RON
  Sale ended
 • Bilet Gamma Premium

  Biletul pentru accesul complet la toate activitatile conferintei, coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa conferintei: ecuson, fise de lucru, pix si alte materiale surpriza, cu 20% pentru cursanții și clienții activi ai Gamma Institute (Școala Sistemică de Formare, Școala de Activare a Sinelui, Gamma Clinic Psychology).

  400,00 RON
  Sale ended
 • Bilet Student

  Biletul pentru accesul complet la toate activitatile conferintei, coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa conferintei: ecuson, fise de lucru, pix si alte materiale surpriza, pentru studenți (pe baza carnetului de student, vizat pentru anul universitar în curs).

  150,00 RON
  Sale ended
 • GAMMA VIP

  Biletul pentru accesul complet la toate activitatile conferintei, coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa conferintei: ecuson, fise de lucru, pix si alte materiale surpriza). Acest bilet este disponibil angajatilor, colaboratorilor și invitaților speciali Gamma Institute!

  0,00 RON
  Sale ended
 • Bilet Auditoriu - Online

  Biletul pentru accesul online la vizionarea audio-video a conferintei. Accesul se va face intr-un link primit în dimineața conferinței, pentru cei care au achitat contravaloarea acestui bilet.

  250,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page