top of page

Noutăți

PROVOCAREA DIANEI_9 zile până la INSPIRE Consciousness

A treisprezecea zi. Exercițiul de ieri, poate, te-a făcut să lucrezi conștient cu iubirea față de sine prin momentele și gândurile pozitive.


Astăzi vom intra în lumea emoțiilor pentru a continua să le eliberăm și pentru a menține angajamentul ca meditația și exercițiile de dezvoltare personală, să facă parte din rutina noastră zilnică.


A treisprezecea zi. Exercițiul de ieri, poate, te-a făcut să lucrezi conștient cu iubirea față de sine prin momentele și gândurilor pozitive.  Astăzi vom intra în lumea emoțiilor pentru a continua să le eliberăm și pentru a menține angajamentul ca meditația și exercițiile de dezvoltare personală, să facă parte din rutina noastră zilnică.

PROVOCAREA DIANEI_9 zile până la INSPIRE Consciousness


#1 - Mesajul zilei


"Adevărata căutare este în interiorul tău. Oricât de departe te-ai duce, tot acolo te vei întoarce." - Confucius


#2 - Exercițiul călătorului


Astăzi vom continua lucrul pe conștientizarea și eliberarea emoțiilor care ne umplu prea mult, uneori, ecranul minții. Găsește un loc liniștit și confortabil pentru a te așeza sau pentru a sta într-o poziție relaxată. Începe prin a-ți relaxa corpul și a-ți focaliza atenția pe respirație.

1.Respirație Conștientă (1 minut): Începe să respiri adânc și liniștit. Concentrează-te pe senzația aerului care intră și iese din corpul tău. Focalizează-te pe această respirație calmă și constantă.

2. Acceptarea Emoțiilor (1 minut): În acest moment, recunoaște orice emoție pe care o simți, fără a te judeca. Lasă aceste emoții să existe în interiorul tău.

3. Vizualizarea Eliberării (1 minut): Imaginează-ți că aceste emoții sunt ca niște nori sau o ceață ușoară. Odată cu respirația ta, începe să îți vizualizezi eliberarea emoției sub forma unui nor care se disipează încet, lăsând loc luminii albastre și liniștii interioare.

4. Auto-Programarea (1 minut): Repetă în mintea ta sau cu voce tare o afirmație/un gând care să te calmeze, pe care îl vrei mereu în minte pe viitor. De exemplu: "Las orice emoție am acum să plece și îmi permit să mă simt calm/ă și liniștit/ă."

5. Centrare (1 minut): Începe să îți îndrepți atenția către respirația ta. Simte cum corpul tău se relaxează, iar mintea ta devine liniștită. Observă senzațiile și gândurile care vin și pleacă, fără a le judeca.

6. Încheiere (1 minut): Când ești gata, adu-ți atenția încet, înapoi în prezent. Începe să miști ușor corpul și când ești pregătit, deschide ochii cu blândețe.

"Adevărata căutare este în interiorul tău. Oricât de departe te-ai duce, tot acolo te vei întoarce." - Confucius

#3 - Să contemplăm


Cât de dispus sunt să renunț la orice emoții? Să nu am nici o opinie despre ele...

Ce tipare de gândire și acțiune le fac să apară în viața mea?


Acum e momentul să zâmbești minții! Mergi la recapitulare, poate vei fi surprins/ă..


#4 - Recapitularea zilei


Cum a fost meditația de astăzi?

Cum pot să accept tot conținutul meu interior fără să permit criticului interior să mă acapareze?

Doar fiind...


Bravo, o zi bine făcută,

Aștept gândurile tale..

Continuăm mâine,

Diana,

un călător neobosit în Conștiință...PROVOCAREA DIANEI 9 zile până la INSPIRE ConsciousnessComments


bottom of page