top of page

Noutăți

PROVOCAREA DIANEI_20 de zile pana la INSPIRE Consciousness

Dragii mei,”Provocarea celor 21 de zile împreună cu Diana” continuă. Ce explorăm astăzi?


De multe ori, când reflectez la drumul ce urmeaza să il parcurgem, îmi vine în minte sintagma Golden Path, sau Calea de aur.

Dragii mei,”Provocarea celor 21 de zile împreună cu Diana” continuă. Ce explorăm astăzi?  De multe ori, când reflectez la drumul ce urmeaza să il parcurgem, îmi vine în minte sintagma Golden Path, sau Calea de aur.

In primul rând, vreau să te felicit pentru că ai ales să continui călătoria, și să accepți provocarea. Este diferită de altele, pentru că te învață cum să experimentezi viața în alt fel. Să fii atent la alte lucruri decât în mod obișnuit. La tine, la lume și la ceilalți! De ce? Pentru că acolo unde este atenția ta, acolo este și viața ta. Nu acolo unde declari sau speri sa fie. Am învățat să fiu extrem de atentă unde se duce atenția minții mele, pentru că este cel mai prețios combustibil cu care fac orice, cu care TRĂIESC.

Așadar, unde se duce atenția ta? Energia ta? Începem Ziua a doua.


PROVOCAREA DIANEI_20 de zile pana la INSPIRE Consciousness

#1 - Mesajul zilei


Suntem suma obiceiurilor noastre. Și uite așa, ne trăiește obișnuința.


Dacă vrei să trăiești experiențe care să stârnească sufletul, activează un gest dincolo de rutine. Și fii prezent.


#2 - Exercițiul călătorului


În timp ce bei cafeaua sau ceaiul de dimineață, găsește trei dintre cele mai enervante ganduri sau credințe, care te-au oprit, blocat, sau limitat în viață, mai ales în ultima lună. De exemplu: ”In viață reușesc doar cei cu relații, nu am nici o șansă daca vreau sa încep ceva nou! Nu mă pot baza pe nimeni, iar trebuie să fac totul singur.."Scrie-le pe jurnalul călătorului, pe care tocmai l-ai inaugurat!


"Nu poți schimba ceea ce refuzi să confrunți." - Roy T. Bennett

#3 - Să contemplăm


Energia mea astazi, dacă ar fi un barometru, cum a oscilat? Cine și ce a influențat-o? De cine și ce depinde atenția mea? Cine sunt Hoții mei de energie și atenție? Cum mă păcălesc? Știu să mă protejez?


#4 - Recapitularea zilei


Secretul recapitulării este să o faci fără încrâncenare. Deci, notezi răspunsul la întrebări, în minte sau jurnal, și redefinește ce ți-ai propus ieri. Scopul călătoriei este să faci mintea aliatul tău, să vrea să scape de punctele ei slabe.


Nu uita, am început un joc, nu o competiție cu tine însuți. Fii curios, chiar dacă pare prea simplu. Amintește-ti de curiozitatea începătorului...

Te astept la Inspire Consciousness.

Diana, un călător neobosit în Conștiință...PROVOCAREA DIANEI_20 de zile pana la INSPIRE Consciousness

Comments


bottom of page