top of page

Noutăți

PROVOCAREA DIANEI_19 zile până la INSPIRE Consciousness

A treia zi. Probabil ziua de ieri ți-a adus un insight legat de circuitul energiei tale, și ce ai de gand sa faci pentru protecția ei..


Suntem în prima săptămână, a Conștientizării și Prezenței

Suntem în prima săptămână, a Conștientizării și Prezenței.

Fiind săptămâna conștientizării, hai să continuăm să privim la dimensiunile vieții noastre cu onestitate și simplitate.

 

PROVOCAREA DIANEI_19 zile până la INSPIRE Consciousness

#1 - Mesajul zilei


Lumea interioară o creează pe cea exterioară. Inclusiv regretele.. Iți sună familiar?


#2 - Exercițiul călătorului


 Amintește-ți și notează trei lucruri diferite pe care ai dorit dintotdeauna să le faci, sau ceva ce ai vrut să devii etc

"Regretul pentru lucrurile pe care nu le-ai făcut poate fi mai mare decât regretul pentru lucrurile pe care le-ai făcut." Mark Twain

#3 - Să contemplăm


Ce ai fi devenit sau cum s-ar fi schimbat cursul vieții tale dacă făceai acele alegeri? Fantazează puțin și privește din observator ce obținea personalitatea ta dacă făceai asta sau cealaltă, ce obțineau cei din jurul tău...Unde erai astăzi. La final, trage o concluzie și închide odata pentru totdeauna aceste regrete, sau ia o decizie să faci ceva cu ele pentru ca mintea ta să nu le mai perceapa ca pe niște bucle deschise și să genereze sentimente contradictorii legate de ele.


#4 - Recapitularea zilei


Hei, astăzi am mai curățat debaraua putin.

Stiai că buclele deschise, sau afacerile neterminate au emoții care ne împiedică să începem proiecte reale, frumoase, pentru care chiar avem potențial?

Poate că astăzi ai eliberat exact acel spațiu de care aveai nevoie, pentru ca intuiția ta să îți plaseze un mesaj sau semn de la Sine, pentru a începe o nouă etapă, pe care ți-o dorești de mult!

Ne vedem maine,

Diana, un călător neobosit în Conștiință...PROVOCAREA DIANEI_19 zile până la INSPIRE Consciousness

210 views

Comments


bottom of page