top of page

Noutăți

PROVOCAREA DIANEI_18 zile până la INSPIRE Consciousness

A patra zi. Exercitiul de ieri poate ți-a dat o idee despre cum îți poti recupera o bună parte din energie din propriul trecut. Uneori blocam inconștient potențialul nostru de acțiune.


Conștientizarea este primul pas, decizia de a face ceva cu acel lucru, al doilea.

A patra zi. Exercitiul de ieri poate ți-a dat o idee despre cum îți poti recupera o bună parte din energie din propriul trecut. Uneori blocam inconștient potențialul nostru de acțiune.   Conștientizarea este primul pas, decizia de a face ceva cu acel lucru, al doilea.

#1 - Mesajul zilei


Atitudinea de a privi partea plină sau goală a paharului ne creează viziunea vieții și calea pe care mergem. Ea va fi ușoara, sau grea, în consecință.#2 - Exercițiul călătorului

 Încearcă să îți amintești 3 evenimente nesemnificative care au jucat un rol foarte important în linia vieții tale așa cum este astăzi, apoi contemplă cum ar fi fost dacă acele evenimente nu se produceau.


"Când nu mai putem să schimbăm o situație, suntem puși în provocarea de a ne schimba pe noi înșine." Viktor Frankl

#3 - Să contemplăm


De câte ori, te-ai gândit astăzi, la ceea ce ce îți lipsește în comparație cu ceea ce ai deja și îți folosește?

Fii prezent/ă, înregistrează, și la finalul zilei cuantifică de cate ori, astăzi, te-ai concentrat pe lipsă...în ce fel, un eveniment nesemnificativ ți-a schimbat cursul vieții?

Ai fost deschis sau axat pe lipsă cand l-ai primit și i-ai răspuns? Hm....


#4 - Recapitularea zilei


Ai luat niște decizii bune în viață, așa este? Toate au o lecție pentru care ai depus efort. Dacă nu o vezi încă, atunci e posibil să te erodeze lent programul eșecului sau lipsei de valoare, un mare inamic care consumă o groază de energie. E momentul să îl oprești...să vrei să nu îl mai hrănești..mai vorbim.

Aștept gândurile tale.


Continuam mâine,

Diana, un călător neobosit în Conștiință...

Comentários


bottom of page