top of page

Noutăți

Primul workshop de la WPS 2023


Workshop 1 – Nașterea terapeutului din tine

Cum ai răspuns "Chemării Sinelui"?

Există un algoritm al călătoriei Terapeutului?

Definirea stilului terapeutic.

În contextul unei lumi aflate într-o continuă dinamică și schimbare, societatea în care trăim pare că satisface tot mai puțin nevoile fundamentale ale ființei umane și asistăm la o reașezare a valorilor atât în mediul intrapsihic, cât și în relațiile interumane.

Familia ca sistem și valorile după care se conduce sunt într-o continuă schimbare. Reperele tradiționale nu mai au aceeași putere și au intrat într-un con de umbră. Astfel, terapia sistemică individuală, de cuplu și familie devine o șansă reală a omului în crearea unei noi conștiințe și a unor noi paradigme sociale, iar pentru practician o adevărată menire în viață.

Devenirea terapeutului este o călătorie unică marcată de câteva momente cheie. Dacă facem o paralelă între Călătoria Eroului (Josef Campbell) și Devenirea terapeutului, se pot defini câteva etape marcate de semne de început, semne de evoluție, achiziții unice. De fapt, putem spune că un terapeut își construiește stilul personal pe măsură ce se învață pe sine și se cunoaște pe sine, în călătoria sa de evoluție.


Iată ce vom face la primul workshop al Weekend-ului Practicienilor:

1. Cum poți să îți cunoști stilul terapeutic sau ceea ce s-ar numi "darul tău unic"?

2. Generarea Kit-ului tău personalizat de lucru, marca și semnătura ta unică.

Descoperă care a fost adevăratul debut în rolul de terapeut și află răspunsurile la întrebările interioare la WPS, în cadrul primului workshop.

Înscriere

Înscrierile se fac completând formularul de înscriere de pe site până pe data de 06.07.2023 cu plata imediată după generarea biletului de participare și primirea lui pe email, iar detalii despre conferință puteți solicita la telefon 0741 093 131.83 views

Comments


bottom of page