top of page

Noutăți

IN DREAM WE TRUST!


Cu toții am visat, visăm și vom visa. Și nu mă refer la zvârcolirile subconștientului din nopțile cu lună plină, ci la dorințele cele mai intense ale ființei noastre, la poveștile necreate care fecundează în străfundurile conștiinței. Visul nu are nicio legătură cu dormitul, singurul moment în care visezi cu adevărat este atunci când ești perfect treaz.

Visele zburdalnice ale copilăriei sau fanteziile idilice ale adolescenței au fost comprimate treptat in menghina rigidă a conștiinței sociale, a cutumelor familiale și paradigmelor religioase, până au luat forma amară a soluțiilor de supraviețuire. Și totuși, sămânța prolifică a rămas vie, așteptând momentul și locul în care să îi dai energia care să creeze (noua) realitate.

Tot timpul am fost fascinat, am admirat și am invidiat minți strălucite ca a lui Cristofor Columb, Leonardo daVinci sau Nicola Tesla care au visat, au crezut și au afirmat lumi mult dincolo de platitudinea vremurilor lor și care continuă să inspire milioane de oameni, la sute de ani distanță. Oare cum ar fi lumea noastră astăzi, fără visul lor de atunci? E ca și cum viitorul nostru a fost creat in prezentul lor.

Cred că fiecare dintre noi are un vis, o idee, un apogeu al manifestului pe care l-am îngropat sub povara neputinței sau al ridicolului, o creație unică de manifestat în nelimitare. Poate că l-ai uitat sau nu ai mai avut curaj să îl împărtășești, de frica unei judecăți implacabile.

Visul rămâne viu și tu ești singurul în măsură să îi dai viață și, în același timp, singurul care îi poate opri manifestarea. Te chemăm alături de noi...alți visători nelimitați...să împărtășim, să împletim vise atemporale, să ne ascultăm fără nicio judecată, să creăm împreună și să savurăm bucuria viitorului, ACUM.

Vino să îți (re)vezi visul, să conștientizezi piedicile ce stau în calea împlinirii lui, să decizi și să îi dai viață. Te vom însoți în tot acest proces și îți vom fi alături la (re)conectarea cu suporterul no.1 al visurilor tale, TU ÎNSUȚI.

Cu incredere, Psihoterapeut Adrian Stogrea Gamma Conferences by Gamma Institute https://www.gamma-conference.com/events/wps-dreamer

Comments


bottom of page