top of page

Noutăți

Balul Gamma 2018 - Iata cum s-au distrat creatorii

Evenimentul anului la Gamma Institute - Balul Gamma, a fost un prilej de celebrare a noastra, a tuturor si de bucurie pentru tot ceea ce am creat pe parcursul anului ce tocmai se incheie.

A fost o noapte magica, prin energia adusa de fiecare in parte, prin atmosfera de sarbatoare si deschiderea cu care ne-am lasat purtati de copilul interior in joc si voie buna. Seara a inceput cu celebrarea puterii interioare si gasirea obiectelor totemice ale vrajitorilor, calatorilor in timp, dragonilor, zanelor si magicienilor. Apoi, ne-am lasat purtati de muzica si superputerile noastre intr-un show unic - Talent Show, in care fiecare grup a demonstrat ca nu este pasionat doar de magii, vraji si calatorii in timp, ci stie si cum sa-si etaleze talentele unice.


Bineinteles ca nu au lipsit conectarea, exprimarea iubirii si dansul. Asa ca abia asteptam sa celebram si anul viitor la Bal tot ceea ce vom crea pe parcursul anului. Si pentru ca suntem creatori pasionati, ne vom intalni pe 18 decembrie sa cream impreuna anul ce vine. Hai si tu sa fim arhitectii realitatii! Vin la Crearea anului 2019


Cu drag,

Diana si echipa GAMMAความคิดเห็น


bottom of page