top of page

Noutăți

Al doilea workshop din cadrul WPS 2023


Workshop 2: Therapy Cafè

~ discuție între specialiști din diverse domenii şi abordări terapeutice, într-un spațiu special organizat, care stimulează creativitatea și conexiunea, în interacțiune cu publicul ~


WPS la Gamma este despre călătorii, despre felul în care te-ai construit și te construiești pe tine, cu fiecare caz, cu fiecare experiență, fiecare om cu care te conectezi, fiecare sistem la care participi și-i dai o secundă din viața ta. Aventura de a fi tu însuți în contexte fertile și generatoare de cunoaștere.


În cadrul celui de-al doilea workshop al Weekend-ului Practicienilor în Terapia de Familie – „The Call to Adventure” propunem câteva teme speciale care definesc succesul terapeutic:

1. Alianța terapeutică (secretul creării alianței din prima ședință)

2. Redefinirea poveștii de viață a clientului - secretul unei povești de viață reușite, cum să stimulăm imaginația clienților pentru noul scenariu de viață, care să cuprindă o schimbare autentică, trei pași concreți de stimulare:

- Cum să îți transformi viața într-un scenariu de film: găsirea personajului principal (clientul) și definirea personalității lui cu calități și defecte.

- Definirea fluxului de evenimente din viața clientului și identificarea punctului culminant al vieții.

- Ce lecții de viață se ascund în acest flux?


Participă la un weekend de practici terapeutice “out of the box” și descoperă-ți povestea.


Înscriere

Înscrierile se fac completând formularul de înscriere de pe site până pe data de 06.07.2023 cu plata imediată după generarea biletului de participare și primirea lui pe email, iar detalii despre conferință puteți solicita la telefon 0741 093 131.101 views

Comments


bottom of page