Past events

Please reload

WPS - Dreamer, mai 2018

Multumim tuturor celor care au raspuns chemarii Visatorilor si care au co-creeat realitatea, timp de 3 zile, la Iasi, impreuna cu echipa Gamma Institute!

 

In aceste 3 zile am intrat pe taramul Visului, constientizand diferenta dintre vis si dorinta, am intrat in transa miscarii si am construit ancora visului nostru. In cea de-a doua zi a evenimentului, psih. principal Diana Ciubotaru a sustinut modulul 1 din Cursul de Reconstructia Sinelui (Scoala de Activare a Sinelui), iar in a doua parte a zilei, psihoterapeutii Gamma Clinic Psychology au impartasit visul terapeutic din dubla perspectiva - a terapeutului si a clientului care trece prin procesul schimbarii. In ultima zi, am construit povestea visului si am co-creeat realitatea prin art-terapie si transa. 

 

A fost un eveniment in care fiecare s-a conectat atat cu propria fiinta, cat si cu ceilalti participanti, nascandu-se o frumoasa comunitate a Visatorilor care au curajul de a lucra la visul lor in mod constient. Va asteptam la urmatorul eveniment Gamma Institute - Inspire, la Iasi, pe 9-11 noiembrie 2018.

 

Cu drag,

Psih. principal Diana Ciubotaru si echipa Gamma Institute
https://www.gammaclinic-psychology.ro/specialisti

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Gamma

Psychology

Future

IASI, Sos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc. A, et. 1, ap. 1, interfon01

Iași

Tel: +40 741 093 131

contact@gammainstitute.ro

  • Gamma Institute
  • LinkedIn Social Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2017 by GAMMA Institute

Gamma.

Psychology.

Future.