top of page

Urmatoarele evenimente la GAMMA

INSPIRE: Calatoria eroului in Constiinta este un eveniment de dezvoltare personala si profesionala, organizat de Gamma Institute pentru toti cei interesati de tema constiintei si a aplicatiilor practice in sanatate, psihologie, educatie si well-being - pe 3-4 decembrie 2022, la Iasi.

Scoala de Activare a Sinelui - intreaga viziune a scolii este construita pe principiul fundamental conform caruia constiinta este forta esentiala a universului. Aceasta forta este cea care sustine gandirea in demersul acesteia de a actiona in plan comportamental. Mintea este intim legata de creier si, in acelasi timp, pentru explicarea ei avem nevoie de acest termen: Constiinta. Scoala devine, astfel, o forma inedita, misterioasa si in acelasi timp sistematica de a parcurge drumul de initiere in propriul tau Sine. Devii initiat în propria ta putere de a-ti crea destinul si de a-ti conduce viata. Am creat acest spatiu de crestere, co-creatie si evolutie spirituala pornind de la propria calatorie initiatica si de cautare a Sinelui meu, pornind un studiu de cercetare si integrare a tuturor materialelor si experientelor avute. 

Copy of SAS sept 2019.png

Scoala Sistemica de Formare este o scoala a inovatiei si începutului de era a viziunii sistemice într-un nou context, într-o tara care se renaste pe ea însasi – si are nevoie de vizionari care sa o ajute sa se redefineasca, sa se reinventeze, sa se însanatoseasca. Scoala Sistemica Gamma are misiunea excelentei, inovatiei si încrederii în psihoterapie. Continuam sa adaptam instrumentele terapeutice a aproape 11 scoli terapeutice la ritmul si societatea noastra, la ordinea implicita a vietii noastre, adaptam stilurile terapeutice, vrem sa cream cel mai eficient sistem de interventie pentru suprasistemul mare din care facem parte toti. Stim ca fiecare dintre noi conteaza si face diferenta. O spune si teoria sistemica, o simtim si noi în fiecare zi. Pentru mai multe detalii despre Scoala Sistemica de Formare viziteaza site-ul aici si inscrie-te la cursurile noastre pentru a deveni Psihoterapeut sistemic de familie si cuplu, cu atestat de libera practica eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania.

                                                                             

SSF poster 2022.png

GAMMA

INSTITUT DE PSIHOLOGIE
SANATATE, EDUCATIE, CERCETARE

GAMMA INSTITUTE este un institut de psihologie in Iasi, in care lucreaza un colectiv de specialisti psihoterapeuti , formati in scoala sistemica dupa modelul olandez, colectiv ce imbratiseaza o viziune umanista asupra vietii si si fiintei umane, cerceteaza si exploreaza paradigma cuantica prin echipe multidisciplinare pentru a dezvolta noi modele de interventie in psihoterapie.

Acesta este site-ul de unde afli cele mai eficiente si interesante evenimente organizate de Gamma institute, (accesand sectiunea Noutati),

· din sfera psihologiei pentru publicul larg - programe integrate de asistare psihologica a familiei si diverselor grupuri tinta, ateliere de invatare de obiceiuri mentale sanatoase, psihoterapie, consiliere, dezvoltare personala 

· din sfera psihologiei teoretice si aplicate in psihoterapie - conferinte si public debates, prezentare de cazuistica si supervizare

Evenimentele Institutului de psihologie Gamma se organizeaza prin cele trei departamente ale sale:

·   GAMMA CLINIC PSYCHOLOGY - Departamentul de Sanatate

·   GAMMA SCHOOL OF TRAINING - Departamentul de Educatie

·   GAMMA PROJECTS - Departamentul Cercetare si Dezvoltare

Evenimentele sunt promovate prin aceasta platforma comuna, cat si pe site-urile institutului unde puteti consulta mai in detaliu activitatea globala a fiecarui departament: www.gammainstitute.ro, scoalasistemica.ro si gammaclinic-psychology.ro

Actiunile sunt atat pentru publicul larg cat si pentru specialistii interesati de evenimentele de psihologie pentru up-grade profesional sau personal. 

2 scoli

1

clinica

11 

specialisti

Scoala Sistemica de Formare si SAS
Gamma Clinic Psychology
Psihoterapeuti de familie si cuplu

Specialisti

Psihoterapeuti, traineri si colaboratori Gamma Institute
Psihoterapeut Diana Ciubotaru
Psihoterapeut Diana Ciubotaru

Psihoterapeut de familie si cuplu

press to zoom
Psihoterapeut Raluca Ferchiu
Psihoterapeut Raluca Ferchiu
press to zoom
Psihoterapeut Adrian Stogrea
Psihoterapeut Adrian Stogrea

Adrian Stogrea, alias bosonul curios, este instalatorul-explorator al șanțurilor multidimensionale ale conștiinței, în căutarea valvei magice ce unește lumile, vizibilul cu invizibilul, mintea cu inima, muzica cu ecuația, știința cu spitualitatea.

press to zoom
Psihoterapeut Mirela Dracinschi
Psihoterapeut Mirela Dracinschi

Psihoterapeut principal de familie si cuplu. Coordoneaza centrul de resurse pentru Familie DOXAMUS din Iasi, Formator Gamma Institute.

press to zoom
Psihoterapeut Madalina Belcescu
Psihoterapeut Madalina Belcescu

Spirit liber cu tendinte spre inteleptire, aleg in fiecare zi sa fiu psihoterapeut. Cred ca viata e o calatorie in care ne bucuram de sclipiri de geniu si de interactiuni miraculoase. Ma gandesc ca Realitatea de acum e visul celor ce nu mai sunt in timpul acesta, asa ca vreau sa creez frumos si benefic pentru cei din timpuri viitoare. Poza aceasta este facuta dupa ce am auzit sunetul unei unde gravitationale, inregistrat pe Pamant la miliarde de ani dupa ce s-a produs. Eu sunt unda de Inspiratie

press to zoom
Psihoterapeut Lavinia Gitlan
Psihoterapeut Lavinia Gitlan

Sunt o iubitoare de viata, oameni și cer albastru. Cu dorința în suflet de a cunoaște mai mult, am descoperit ca dincolo de imaginea realității se afla Sinele meu, alături de care creionez zi de zi cursul vieții mele. Și cu fiecare răsărit apare o noua dorința, un nou început care ma aduce din ce în ce mai aproape de cine sunt eu cu adevărat.

press to zoom
Psihoterapeut Livia Baetica
Psihoterapeut Livia Baetica

Psihoterapeut de familie si cuplu

press to zoom
Psihoterapeut Ellen Reijmers
Psihoterapeut Ellen Reijmers

Psihoterapeut sistemic de familie si cuplu, formator in programe de psihoterapie sistemica

press to zoom
Fulvio Grassadonio
Fulvio Grassadonio

Este psiholog, lucrator de tineret si coordonator al proiectelor Erasmus+ in cadrul organizatiei CEIPES din Palermo, Italia.

press to zoom

BLOG

INSCRIERE EVENIMENTE

INSCRIERE EVENIMENTE
INSPIRE: Calatoria eroului in Constiinta
03 dec. 2022, 09:30
Hotel Zimbru Iasi