top of page

sâm., 22 iun.

|

Iași

WPS 2024: Magicianul si Dragonul, Lupta pentru cucerirea si exprimarea sinelui

În doar 2 zile de lucru intensiv, vei descoperi tehnicile Gamma, adaptate pentru tine în mini kit-uri de lucru, meditații și transe ușor de urmat, pe scurt, instrumente care te vor ajuta în mod predictibil și consecvent să-ți atingi cele mai importante scopuri.

WPS 2024: Magicianul si Dragonul, Lupta pentru cucerirea si exprimarea sinelui
WPS 2024: Magicianul si Dragonul, Lupta pentru cucerirea si exprimarea sinelui

Ora și adresa evenimentului

22 iun. 2024, 10:00 – 23 iun. 2024, 15:00

Iași, Șoseaua Arcu nr. 26, Iași 700137, Romania

Despre eveniment

Știința ne arată tot mai mult că MINTEA are un impact major în generarea calității vieții, personal și profesional (asupra succesului, sănătății și bunăstării per ansamblu).

Conferința WPS 2024 (Weekend-ul Practicienilor Sistemici), ediția a 6-a - ”Magicianul și Dragonul: Lupta pentru cucerirea și exprimarea Sinelui” explorează practicile de succes în aceste arii. Da, este important să lucrezi cu consecvență și în același timp, să te lași inspirat de metafore unice. Succesul este 90% inspirație și 10% transpirație.

În doar 2 zile de lucru intensiv, vei descoperi tehnicile Gamma, adaptate pentru tine în mini kit-uri de lucru, meditații și transe ușor de urmat, pe scurt, instrumente care te vor ajuta în mod predictibil și consecvent să-ți atingi cele mai importante scopuri, să te cunoști, să-ți dezvălui porți și resurse din tine pe care doar le-ai intuit. Și, mai mult, să-ți privești în acceptare și liniște, toate dimensiunile ființei, pentru a te putea reconstrui, după dorință și VIS.

În fond, TU ești cel mai frumos MISTER al tău!

Mulți oameni caută schema cea mai eficientă de lucru, ani de zile, în cărțile și seminariile altor specialiști - acei profesioniști care par binecuvântați de ”norocul” inspirației. Dar dacă ai deveni și tu acel OM care-i inspiră pe ceilalți într-o practică terapeutică și personală, care curge ca un flow în viață și în cabinet și în întâlnirile personale și profesionale?

WPS 2024 te invită să vii alături de terapeuții inspirați GAMMA, care îți vor debloca un întreg flux de abiități creatoare pentru a-ți îmbogăți practica terapeutică și personală, de creștere și dezvoltare, folosind metafora luptei dintre Magician și Dragon.

Aici vei învăța de la cei mai buni maeștri ai metaforei terapeutice!

Diana Ciubotaru este psiholog și psihoterapeut cu peste 25 de ani de experiență, fondatorul Institutului de Psihologie Gamma și a Școlii Sistemice de Formare în Psihoterapie de familie și cuplu și pasiunea sa pentru psihologie și natura minții umane i-a alimentat constant practica psihologică până în prezent. A condus și ghidat prima Asociație de psihoterapie de familie și cuplu din țară timp de 7 ani, apoi a fondat un Institut privat de Psihologie – GAMMA INSTITUTE, unde desfășoară multiple activități: conduce o școală de training acreditată national de către Colegiul Psihologilor din România, unde formează psihoterapeuți de familie și cuplu ce se bucură de practica lor privată, coordonează o clinică împreună cu echipa sa, formată în școala sa și nu numai, tehnicile sunt dezvoltate în Departamentul de Cercetare al Institutului, departament conectat internațional prin proiectele cu finanțare Europeană și Societatea Româno Americană.

Echipa Gamma formată din 7 psihoterapeuți specialiști în psihoterapie – cu experiență de formare și practică privată de ani de zile în paradigma sistemică și nu numai, vor arăta prin ateliere de lucru complet interactive cum să aplici (pe propria persoană sau altcineva) tehnici de creștere și transformare de mare impact, în diverse arii de viață.

La WPS 2024 vom explora arhetipurile și metaforele terapeutice, dintre care Arhetipul Magicianului - o amprentă adânc îngropată în inconștientul nostru, care poate evoca resurse incredibile în viața personală și profesională,  si Metafora Dragonului  - care ne deschide căi speciale de a o depăși și integra cu înțelepciune.

Eveniment cu 10 credite CPR pentru psihologii cu drept de liberă practică!

Vezi agenda evenimentului aici

Când?

22 - 23 Iunie 2024

Unde?

Iași, Hotel Arnia

Bilete:

Bilet întreg: 500 ron

Bilet Early Bird: 250 ron (50% reducere, valabil în perioada 1 martie - 31 martie 2024)

Bilet Gamma Basic: 450 ron (10% reducere pentru foștii cursanți și clienți Gamma)

Bilet Gamma Premium: 400 ron (20% reducere pentru clienții și cursanții activi Gamma)

Bilet Student: 150 ron (preț special, disponibil pe baza carnetului de student - studii de licență și master, vizat la zi)

Bilet Auditoriu online: 250 ron (pentru participarea ca auditoriu, pe platforma Zoom). 

Bilete

 • Bilet întreg

  Sale ends: 21 iun., 23:50

  Biletul pentru accesul complet la toate activitatile conferintei, coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa conferintei: ecuson, fise de lucru, pix si alte materiale surpriza.

  500,00 RON
 • Bilet Gamma Basic

  Sale ends: 21 iun., 23:50

  Biletul pentru accesul complet la toate activitatile conferintei, coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa conferintei: ecuson, fise de lucru, pix si alte materiale surpriza, cu 10% pentru foștii cursanți și clienți ai Gamma Institute (Școala Sistemică de Formare, Școala de Activare a Sinelui, Gamma Clinic Psychology).

  450,00 RON
 • Bilet Gamma Premium

  Sale ends: 21 iun., 23:50

  Biletul pentru accesul complet la toate activitatile conferintei, coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa conferintei: ecuson, fise de lucru, pix si alte materiale surpriza, cu 20% pentru cursanții și clienții activi ai Gamma Institute (Școala Sistemică de Formare, Școala de Activare a Sinelui, Gamma Clinic Psychology).

  400,00 RON
 • Bilet Student

  Sale ends: 21 iun., 23:50

  Biletul pentru accesul complet la toate activitatile conferintei, coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa conferintei: ecuson, fise de lucru, pix si alte materiale surpriza, pentru studenții la studii de licență sau master (pe baza carnetului de student, vizat pentru anul universitar în curs).

  150,00 RON
 • GAMMA VIP

  Sale ends: 21 iun., 23:50

  Biletul pentru accesul complet la toate activitatile conferintei, coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa conferintei: ecuson, fise de lucru, pix si alte materiale surpriza). Acest bilet este disponibil angajatilor, colaboratorilor și invitaților speciali Gamma Institute (pe baza invitației primite prin email).

  0,00 RON
 • Bilet Auditoriu - Online

  Sale ends: 21 iun., 23:50

  Biletul pentru accesul online la vizionarea audio-video a conferintei. Accesul se va face intr-un link primit în dimineața conferinței, pentru cei care au achitat contravaloarea acestui bilet. Diploma cu credite pentru psihologii cu drept de liberă practică se aplică și în cazul acestui tip de bilet.

  250,00 RON

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page