top of page

joi, 21 feb.

|

Gamma Institute - Gamma Clinic Psycholog

The hero's journey - workshop de dezvoltare personala

Vino la un workshop gratuit de dezvoltare personala in care inveti sa-ti descoperi puterea personala si sa-ti gasesti resursele pentru schimbarea povestii de viata - la Gamma Institute, pe 21 februarie, ora 15.00

Registration is Closed
See other events
The hero's journey - workshop de dezvoltare personala
The hero's journey - workshop de dezvoltare personala

Ora și adresa evenimentului

21 feb. 2019, 15:00 – 18:30

Gamma Institute - Gamma Clinic Psycholog, Sos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc. A, Iasi,, Iași 700722, Romania

Despre eveniment

Se spune că viata este o aventura, in care te pornesti, uneori pregatit, alteori fara prea multe planuri sau idei exacte. Perioada in care esti un tanar adult poate fi provocatoare, cu multe intrebari sau multe necunoscute, in care cauți să îți găsești un loc al tău, unde să crești și să te dezvolți. Problemele cu care se confruntă un tânăr care se pregătește de lansare sunt foarte variate și rezolvarea lor depinde de resursele pe care le ai, dar și de identificarea potențialelor care nu au fost revelate până atunci.

Gamma Institute a implementat proiectul Train your Dragon pentru a veni în ajutorul tinerilor și a propus metafora terapeutica - ca metoda ce poate fi adaptata domeniului tineretului, în procesul de lansare în viață. Prin spunerea unei povesti, persoana accesează resursele necesare pentru schimbare, iar in context terapeutic metaforele sunt utilizate ca unelte pentru transformare facilitand noi moduri de gandire, emotie si comportament.

În urma acestui proiect, echipa Gamma te invită să participi la un eveniment gratuit de dezvoltare personala, în care vei explora noi dimensiuni ale identității tale, ca tânăr ce se pregătește să își creeze viitorul. Îi invităm să participe pe cei care sunt în căutare de răspunsuri, care au un obiectiv și simt nevoia unui ghidaj și care vor să descopere direcția în care vor porni în scurt timp.

Ce obții dacă vii la acest eveniment?

 • Îți descoperi resursele interioare
 • Identifici metode noi de a rezolva situațiile dificile
 • Experimentezi starea de bine și apartenența la grup
 • Gestionezi emoțiile specifice
 • Înveți cum să dai voce propriilor convingeri

Cui îi este adresat workshop-ul?

Tineri – liceeni (peste 18 ani) și studenți interesați de propria dezvoltare și lansare

Cand?

Joi, 21.02.2019, ora 15.00 - 18.30

Unde?

Gamma Institute, Sos. Nicolina, nr.1, bl. 928B, sc.A, et.1, ap.1, interfon 01

Workshop gratuit sustinut de echipa Gamma Institute, prin proiectul Erasmus PLus "Train your Dragon: Thinking, playing, acting metaphors for change in youth"

Bilete

 • Bilet

  Acesta este biletul tau de participare la workshop-ul de dezvoltare personala "The hero's jouney". Te rugam sa il aduci la eveniment, printat sau in format electronic.

  0,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page