top of page

mar., 30 ian.

|

Iași

Stilul de viață sănătos - Doar un ideal sau realitate?

Te invităm la evenimentul GRATUIT de dezvoltare personală și profesională ”Stilul de viață sănătos - Doar un ideal sau realitate?”, la care vom discuta despre importanța prevenției anxietății, depresiei și burnout-ului în construirea unui stil de viață sănătos.

Registration is closed
See other events
Stilul de viață sănătos - Doar un ideal sau realitate?
Stilul de viață sănătos - Doar un ideal sau realitate?

Ora și adresa evenimentului

30 ian. 2024, 16:30 – 18:30

Iași, Strada Bălușescu 2, Iași 700309, Romania

Despre eveniment

Stilul de viață sănătos în viața adultă (plină de provocări, poate mereu pe fugă, poate cu focus mai mult pe exterior și pe ceilalți decât pe atingerea echilibrului interior) a devenit un subiect, pe cât de prezent și dezbătut, pe atât de dificil de atins și implementat, astfel încât impactul asupra stării de bine să fie unul semnificativ și de lungă durată. 

Unde este de fapt problema pentru care se întâmplă acest lucru? Poate că în idealizarea acestui stil de viață sănătos și în punerea lui pe un piedestal al perfecțiunii - ceea ce face să fie dificil de aplicat și în ”viața reală”. 

Ce am făcut noi, echipa Gamma Institute, împreună cu partenerii din țară și străinătate, pentru a încerca să rezolvăm această problemă? Am abordat stilul de viață sănătos al adultului într-un mod concret, onest și simplu de implementat, prin prevenirea principalelor probleme ce împiedică o persoană să ajungă la echilibru: anxietatea, depresia, burnout-ul, problemele de parenting și de planificare a traseului educațional și profesional. 

Pe parcursul celor 2 ani ai proiectului ”Shaping Life: Innovative pathways for a healthy lifestyle in adult education”, am dezvoltat un manual cu informații concentrate pe cele 5 subiecte, am creat un toolkit/ colecție cu 65 de exerciții practice pentru a ajunge la echilibrul interior și am derulat sesiuni de lucru/ grupuri de suport la care au participat peste 500 de persoane. 

Vom povesti despre toate acestea, dar și despre strategiile ușor de implementat de a ajunge la o viață echilibrată, la evenimentul ”Stilul de viață sănătos - Doar un ideal sau realitate?”, organizat de echipa Gamma, marți, 30 ianuarie 2024, orele 16.30 - 18.30. Evenimentul este GRATUIT și se adresează tuturor celor care profesează în domeniul psihologiei, dezvoltării personale, educației, dar și tuturor celor interesați de aceste topici. 

Ce vom face pe parcursul celor 2 ore:

 • vom prezenta metodele inovative și exercițiile folosite pentru prevenția anxietății, depresiei, burnout-ului, dar și pentru rezolvarea problemelor de parenting și a celor din viața profesională;
 • vom experimenta câteva din exercițiile toolkit-ului și vom detalia modalitatea de implementare, astfel încât stilul de viață sănătos să treacă de stadiul de ”o poveste frumoasă” și să devină realitate;
 • vom discuta despre provocările apărute în demersul găsirii echilibrului interior;
 • toți participanții vor primi gratuit manualul Shaping Life și acces la Toolkit-ul de exerciții. 

Eveniment susținut de psih. specialist Raluca Ferchiu și echipa Gamma Institute

Când?

Marți, 30 ianuarie 2024, ora 16.30 - 18.30

Unde?

Universitatea Mihail Kogălniceanu, str, Bălușescu nr. 2, Iași

Bilete

 • Bilet FREE

  Acest bilet oferă accesul GRATUIT la evenimentul ”Stilul de viață sănătos - Doar un ideal sau realitate?”

  0,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page