top of page

mie., 02 sept.

|

Platforma ZOOM

Self-bullying în viata mea

Invitam toti lucratorii de tineret, consilierii, psihoterapeutii si voluntarii la workshop-ul ”Self-bullying in viata mea”, pentru familiarizarea cu conceptul de self-bullying si cu efectele sale pe termen lung. Eveniment online gratuit organizat in cadrul proiectului Erasmus+ ”Act-no-React”

Registration is Closed
See other events
Self-bullying în viata mea
Self-bullying în viata mea

Ora și adresa evenimentului

02 sept. 2020, 18:00 – 20:00

Platforma ZOOM

Despre eveniment

Cate din gandurile pe care le emiti zilnic despre tine pot fi considerate ca apartinand bullying-ului? De la imaginea pe care o vezi in oglinda sau greutatea pe care o ai, pana la programul prea incarcat si termenele limita pe care le consideri de neatins, emiti cateva sute de ganduri in fiecare zi, multe negative si auto-sabotoare.

“Ce e in neregula cu mine?”, “Sunt un ratat!”, “Vai! Ce par am azi!!”, “Azi nu..” sunt cateva din frazele care au un impact devastator asupra starii emotionale si asupra stimei de sine. Aceste ganduri fac parte din ceea ce literatura de specialitate numeste “self-bullying”.

Despre self-bullying s-a discutat in cadrul training-ului international Erasmus+ ”Act-no-React: The power of art in changing life stories” (coordonat de Institutul de Psihologie GAMMA), la care cei 21 de specialisti prezenti, lucrători de tineret si voluntari din 7 tari (Romania, Portugalia, Spania, Italia, Franta, Polonia si Bulgaria) au ajuns la concluzia ca, pana la a putea interveni intr-o situatie de bullying in care suntem implicati sau la care asistam, este foarte important sa invatam cum sa facem fata si cum sa oprim bullying-ul din mintea noastra, in care gandurile auto-sabotoare joacă un rol important. Asa ca invitam toti lucratorii de tineret, consilierii, psihoterapeutii si voluntarii la workshop-ul ”Self-bullying in viata mea”, pentru familiarizarea cu conceptul de self-bullying si cu efectele sale pe termen lung. 

Vom descoperi impreuna cateva instrumente potrivite pentru a ii ajuta pe cei afectati. De asemenea, cu ajutorul exercitiilor practice si a temelor de gandire, ne propunem:

 • Sa ne familiarizam cu emotiile care se amplifica in timpul bullyingului (de orice forma);
 • Sa identificam vocile auto-sabotoare si momentele in care acestea apar;
 • Sa analizam situatiile declansatoare intr-un mod obiectiv;
 • Sa gasim dorinta de a trece la actiune si de a produce o schimbare in propria viata;
 • Sa facem pasi împreuna catre o viata plina de libertate si sens.

Va asteptam cu drag,

Mihaela Luca si Bety Hapau 

Lucratori de tineret voluntari ”Act-no-React”

Detalii despre eveniment:

Data: Miercuri, 2 septembrie 2020, ora 18.00 - 20.00

Online - platforma ZOOM

*Participarea este GRATUITA si asigurata prin proiectul ”Act-no-React: The power of art in changing life stories”, coordonat de Institutul de Psihologie GAMMA si finantat prin programul Erasmus Plus al Uniunii Europene. 

Evenimentul se adreseaza tuturor voluntarilor GAMMA, voluntarilor din cadrul proiectului ”Gamma Health Project” si tuturor cursantilor Scolii Sistemice de Formare. 

Bilete

 • Bilet

  Acesta este biletul tau la evenimentul ”Self-bullying in viata mea”

  0,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page