top of page

lun., 24 sept.

|

Centris

Puterea suprema - Iubirea de Sine

Un workshop GRATUIT de dezvoltare personala sustinut la Iasi de psihoterapeutul de familie si cuplu Diana Laura Ciubotaru. Pe 24 septembrie 2018, de la ora 15.00, iti vei gasi indicatorul interior al starii de a te iubi neconditionat si vei invata cum sa extinzi aceasta stare si in relatiile tale.

Registration is Closed
See other events
Puterea suprema - Iubirea de Sine
Puterea suprema - Iubirea de Sine

Ora și adresa evenimentului

24 sept. 2018, 15:00 – 20:00

Centris, Strada Colonel Langa 17, Iași 700259, Romania

Despre eveniment

Puterea supremă: Iubirea de Sine

Scopul acestui workshop de dezvoltare personală este de a-ți găsi acel indicator interior al stării de a te iubi necondiționat și de a extinde această stare și în relațiile cu cei din jurul tău.

Dacă ești interesat de dezvoltare personală, extinderea viziunii asupra vieșii, psihologie, filosofie, spiritualitate și ești motivat de dorința de cunoaștere și autocunoaștere, vino pe 24 septembrie la un workshop intensiv de dezvoltare personală, în care:

  • Îți găsești puterea interioară prin activități concrete, specifice terapiilor expresive sau prin imagerii dirijate, meditații și exerciții interactive
  • Conștientizezi care este punctul din care poți începe schimbarea pe care ți-o dorești în viața ta
  • Vrei să-ți vindeci mintea, corpul și vrei să-ți găsești calea spre iubirea de sine
  • Ai parte de o experiență concretă a iubirii de sine și de consolidare a încrederii, obținută într-un cadru creativ, interactiv și chiar magic.

Te aștept să trăim o experimentare grozavă a puterii supreme din fiecare dintre noi – puterea iubirii dincolo de teorie! Prezenta si energia ta vor contribui ca un ingredient unic la un destin centrat in iubire.

Cu drag,

Psih. Diana Laura Ciubotaru

Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute

https://www.gammaclinic-psychology.ro/specialisti

Bilete

  • Bilet

    0,00 RON
    Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page