top of page

mie., 13 feb.

|

Iasi, Soseaua Nicolina nr. 1

Modul 2 - Cum sunt relatiile mele?

Deja la al doilea modul mintea incepe sa analizeze lumea din jur, relatiile, oamenii prin prisma noii povesti despre tine. Incepe sa inteleaga vechile blocaje ca erori de programe si face primele incercari sa le corecteze.

Registration is Closed
See other events
Modul 2 - Cum sunt relatiile mele?

Time & Location

13 feb. 2019, 16:00 – 20:00

Iasi, Soseaua Nicolina nr. 1

Guests

About the event

Deja la al doilea modul mintea incepe sa analizeze lumea din jur, relatiile, oamenii prin prisma noii povesti despre tine. Incepe sa inteleaga vechile blocaje ca erori de programe si face primele incercari sa le corecteze. Apar primele rezultate ale reprogramarii si mintea noua capata forma si consistenta privita din Observaor. Se mai adauga un set de tehnici la antrenament si un set de lecturi/filme recomandate pentru a stabiliza noua informatie. Se intampla acum, ca persoana sa-si reanalizeze relatiile si sa revizuiasca si sa elimine blocaje vechi sau decizii amanate mult timp.Sa inteleaga de ce este sau a fost dependenta sau pentru ce a consumat in mod repetat resursele – bani, sex, valoare, prezenta, companie, protectie, ingrijire, atasament, etc.

Tickets

Price

Quantity

Total

 • Bilet cu reducere

  320,00 RON

  Biletul poate fi cumparat de cursantii curenti ai Institutului Gamma - Scoala Sistemica de formare - SSF si Scoala de Activare a Sinelui - SAS ofera accesul la primul modul din Cursul Initiatic de Extindere a Constiintei Cuantice - 4 ore de activitati si un coffee break cu gustari, ceai si cafea.

  320,00 RON

  0

  0,00 RON

 • Bilet intreg

  350,00 RON

  Biletul ofera accesul la primul modul din cursul initiatic de extindere a constiintei cuantice - 4 ore de activitati, un coffee break cu gustari, ceai si cafea.

  350,00 RON

  0

  0,00 RON

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page