top of page

lun., 31 iul.

|

Iași

Life in a Frame: Workshop de dezvoltare personală pentru adolescenti si tineri

Seria de workshop-uri "Life in a Frame" te ajută să te dai doi pași în spate, să observi la ce concluzii ai ajuns până acum în viața ta, ce ai învățat despre tine și despre ceilalți și să transpunem împreună, în scurte filmulețe, învățămintele de până acum despre viață și despre lume.

Registration is closed
See other events
Life in a Frame: Workshop de dezvoltare personală pentru adolescenti si tineri
Life in a Frame: Workshop de dezvoltare personală pentru adolescenti si tineri

Ora și adresa evenimentului

31 iul. 2023, 16:00 – 19:00

Iași, Sos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc. A, Iasi,, Iași 700722, Romania

Despre eveniment

De cele mai multe ori în viață se întâmplă lucruri la care nu ne-am fi așteptat, iar aceste întâmplări sau evenimente ne aduc în punctul în care să învățăm niște lecții importante sau să ne cunoaștem mai bine; și foarte des, întâmplările din viață par ca extrase dintr-un film, în care personajul principal se află într-o continuă căutare a sensului celor petrecute. Mintea noastră interpretează ceea ce se întâmplă în viața noastră în termeni de pozitiv sau negativ, ceea ce ne face să construim o poveste/ un scenariu despre noi și propria viață exact în aceiași termeni - de pozitiv sau negativ. Dar în momentul în care suntem personajul principal din ”propriul film” nu mai vedem imaginea de ansamblu și e foarte posibil să pierdem din vedere anumite detalii sau perspective care ar putea schimba sensul în care ne interpretăm propria viață.

De aceea, prin seria de workshop-uri ”Life in a Frame” își propunem să te dai doi pași în spate, să observi la ce concluzii ai ajuns până acum în viața ta, ce ai învățat despre tine și despre ceilalți și să transpunem împreună, în scurte filmulețe, învățămintele de până acum despre viață și despre lume - despre lumea în care trăiești acum, cea a adolescenței și tinereții.

Ce înveți la această serie de workshop-uri?

 • cum să tragi concluzii dintr-o poziție de observator despre ceea ce se întâmplă în viața ta
 • cine ești, cum ești și care sunt aspirațiile tale pentru viitor
 • cunoști oameni noi și participi la un context de descoperire și învățare reciprocă
 • înveți elemente de story-telling, film-making și graphic design, pe care le poți folosi mai apoi în viața de zi cu zi
 • te distrezi transpunând în scenarii inedite, gândurile tale, emoțiile dar și observațiile tale referitoare la lumea în care trăiești și relațiile dintre oameni.

Cum se vor desfășura workshop-urile?

Seria ”Life in a Frame” face parte din proiectul Erasmus+ ”Directed by You(th)” și cuprinde 4 workshop-uri de câte aproximativ 3 ore, în datele de 24, 26, 28 și 31 iulie 2023, în intervalul orar 16.00 - 19.00. Această serie se adresează adolescenților și tinerilor cu vârsta între 13 și 30 de ani, iar participarea este GRATUITĂ. La finalul celor 4 workshop-uri, vom obține ca rezultat, dincolo de experiența personală și 10 filmulețe ce vor reflecta perspectiva adolescenților și a tinerilor asupra vieții și contextului actual.

Cum te înscrii?

Pentru a participa, te rugăm să completezi fomrularul de inscriere de mai jos. Pentru informații și alte detalii ne poți contacta pe adresa projects@gammainstitute.ro sau la telefon 0741 093 131.

Workshop-uri susținute de Psihoterapeut specialist Raluca Ferchiu Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute

Bilete

 • Bilet FREE ACCESS

  Pe baza acestui bilet ai acces la toate cele 4 workshop-uri din cadrul seriei ”Life in a Frame”.

  0,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page