top of page

sâm., 09 mar.

|

Gamma Institute - Gamma Clinic Psycholog

Kingdom of your Heart - Cine sunt eu?

Un modul intensiv de dezvoltare personala in care te descoperi, constientizezi care sunt tiparele tale de gandie, emotiile si comportamentele care te mentin in dificultatea de a fi fericit. Vino la 2 zile intensive de dezvoltare personala de grup - pe 9 si 10 martie, la Gamma Institute din Iasi.

Registration is Closed
See other events
Kingdom of your Heart - Cine sunt eu?
Kingdom of your Heart - Cine sunt eu?

Ora și adresa evenimentului

09 mar. 2019, 09:30 – 10 mar. 2019, 14:30

Gamma Institute - Gamma Clinic Psycholog, Sos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc. A, Iasi,, Iași 700722, Romania

Despre eveniment

Daca ti-ai vedea viata ca pe un regat, cum poti ajunge sa fii, sa te simti si sa gandesti ca un rege? Desi pusa in diferite cuvinte, aceasta poate ca este intrebarea cea mai incitanta pentru majoritatea oamenilor.

In incercarea de a raspunde intrebarii, ai citit carti, ai adunat cunoastere, ai intalnit oameni, ai cautat modele sau sfatuitori si totusi, incercarile de a experimenta schimbarea parca s-au zdrobit de zidurile rigide ale constiintei sociale. Ceea ce pareau adevaruri profunde in randurile unei carti sau intr-un spatiu de constientizare, se transforma in experiente dureroase atunci cand incercam sa le integram in realitatea cotidiana. E ca si cum ai trai in doua lumi si poarta dintre ele pare inchisa.

Altfel, poti trai experiente emotionale profunde ce par transformatoare si vindecatoare, dar dupa un timp, raman doar o palida amintire si pari prins in aceeasi bucla fara sfarsit, fara un sens logic sau o directie stabila. E ca si cum ai fi un rege prizonier in castelul sau, deconectat de realitatile regatului, sau un vesnic calator care nu reuseste sa treaca de zidurile cetatii. Oricare ar fi experienta, poarta pare a ramane inchisa, iar dupa multe incercari, deznadejdea isi face simtita prezenta.

Daca simti si tu ca ai nevoie de o cheie cu care sa conectezi cele doua lumi, te invitam sa pornim impreuna in cautarea ei. Ne dorim sa cream un spatiu sigur, fara judecata si cu bucuria inimii deschise, in care filosofia teoretica devine pas cu pas, experienta vie, iar emotia hraneste gandirea creatoare.

Intai esti rege si apoi ai regatul, nu invers. Regalitatea este o stare interioara care-ti da libertatea si bucuria de a-ti crea regatul visat. E povestea cersetorului care isi aduce aminte ca e print, ca locul lui in sala tronului e garantat si destinul lui este sa fie rege. Orice poveste are un miez profund de adevar. Povestea de mai sus este, de fapt, povestea transformarii personale, de a alinia actiunile, sentimentele si gandurile tale la nevoile profunde ale fiintei.

Daca povestea aceasta vibreaza in interiorul tau, te asteptam sa pornim in calatoria transformarii ei in realitate.

Caii, armele si resursele magice se impart sambata, 9 martie2018, ora 9.30 la Gamma Institute in Iasi.

Workshop sustinut de psihoterapeutii de familie si cuplu

Raluca Ferchiu si Adrian Stogrea

Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute

Program:

Sambata, 9.03.2019, ora 09.30 - 19.30

Duminica, 10.03.2019, ora 09.30 - 14.30

Bilete

 • Bilet intreg

  Bilet cu pret intreg, care acopera participarea la cele 2 zile de workshop, coffee break si mapa cursului. Pret valabil pentru plata in ziua cursului.

  300,00 RON
  Sale ended
 • Bilet cu reducere

  Pret cu reducere pentru clientii Gamma (Gamma Clinic Psychology, SSF, SAS) si pentru persoanele care achita cursul in avans.

  250,00 RON
  Sale ended
 • Bilet student

  Pret valabil pentru studenti si elevi, pe baza dovezii acestui statut (carnet de student/elev).

  100,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page