top of page

sâm., 13 oct.

|

Hotel Arnia

Kingdom Of Your Heart

Porneste intr-o calatorie spre interiorul tau- pe taramul autocunoasterii si a dezvoltarii personale Gamma Clinic Psychology

Registration is Closed
See other events
Kingdom Of Your Heart
Kingdom Of Your Heart

Ora și adresa evenimentului

13 oct. 2018, 09:30 – 14 oct. 2018, 14:30

Hotel Arnia, Șoseaua Arcu, Șoseaua Arcu 26, Iași 700137, Romania

Despre eveniment

Daca ti-ai vedea viata ca pe un regat, cum poti ajunge sa fii, sa te simti si sa gandesti ca un rege? Desi pusa in diferite cuvinte, aceasta poate ca este intrebarea cea mai incitanta pentru majoritatea oamenilor.

In incercarea de a raspunde intrebarii, ai citit carti, ai adunat cunoastere, ai intalnit oameni, ai cautat modele sau sfatuitori si totusi, incercarile de a experimenta schimbarea parca s-au zdrobit de zidurile rigide ale constiintei sociale. Ceea ce pareau adevaruri profunde in randurile unei carti sau intr-un spatiu de constientizare, se transforma in experiente dureroase atunci cand incercam sa le integram in realitatea cotidiana. E ca si cum ai trai in doua lumi si poarta dintre ele pare inchisa.

Altfel, poti trai experiente emotionale profunde ce par transformatoare si vindecatoare, dar dupa un timp, raman doar o palida amintire si pari prins in aceeasi bucla fara sfarsit, fara un sens logic sau o directie stabila. E ca si cum ai fi un rege prizonier in castelul sau, deconectat de realitatile regatului, sau un vesnic calator care nu reuseste sa treaca de zidurile cetatii. Oricare ar fi experienta, poarta pare a ramane inchisa, iar dupa multe incercari, deznadejdea isi face simtita prezenta.

Daca simti si tu ca ai nevoie de o cheie cu care sa conectezi cele doua lumi, te invitam sa pornim impreuna in cautarea ei. Ne dorim sa cream un spatiu sigur, fara judecata si cu bucuria inimii deschise, in care filosofia teoretica devine pas cu pas, experienta vie, iar emotia hraneste gandirea creatoare.

Intai esti rege si apoi ai regatul, nu invers. Regalitatea este o stare interioara care-ti da libertatea si bucuria de a-ti crea regatul visat. E povestea cersetorului care isi aduce aminte ca e print, ca locul lui in sala tronului e garantat si destinul lui este sa fie rege. Orice poveste are un miez profund de adevar. Povestea de mai sus este, de fapt, povestea transformarii personale, de a alinia actiunile, sentimentele si gandurile tale la nevoile profunde ale fiintei.

Daca povestea aceasta vibreaza in interiorul tau, te asteptam sa pornim in calatoria transformarii ei in realitate.

Caii, armele si resursele magice se impart sambata, 13 octombrie 2018, ora 9.30 la Hotel Arnia din Iasi.

Workshop sustinut de psihoterapeutii de familie si cuplu Raluca Ferchiu si Adrian Stogrea

Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute

Program:

Sambata, 13.10.2018, ora 09.30 - 19.30

Duminica, 14.10.2018, ora 09.30 - 14.30

Bilete

 • Bilet intreg

  Bilet intreg - achizitionat dupa data de 1.10.2018

  300,00 RON
  Sale ended
 • Bilet Promo

  Bilet achizitionat pana pe 1 octombrie sau adresat clientilor si cursantilor Gamma Institute

  250,00 RON
  Sale ended
 • Bilet student

  100,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page