top of page

lun., 19 aug.

|

Cubillos del Sil, Spain

International Summer Festival - program de dezvoltare personala pentru tineri

Alatura-te echipei de tineri Gamma, ce porneste in calatoria dezvoltarii personale in context international! - pe 19-28 august 2019, Cubillos del Sil, Spania

Registration is Closed
See other events
International Summer Festival - program de dezvoltare personala pentru tineri
International Summer Festival - program de dezvoltare personala pentru tineri

Ora și adresa evenimentului

19 aug. 2019, 08:00 – 20:00

Cubillos del Sil, Spain, 24492 Cubillos del Sil, León, Spain

Despre eveniment

Institutul de Psihologie GAMMA din Iasi este partener in proiectul Erasmus - International Summer Festival, derulat de organizatia Aspaym Castilla y Leon din Spania, ce are drept scop facilitarea procesului de dezvoltare personala a tinerilor aflati in etapa de lansare in viata independenta, prin metode de invatare non-formale si prin joc.

In cadrul acestui proiect, va avea loc o mobilitate a tinerilor in Cubillos del Sil (campusul de tineret El Bosque de los Suenos) din Spania, in perioada 19-28 august 2019. Pentru aceasta activitate, Gamma Institute selecteaza 5 tineri participanti.

Conditii de participare:

 • varsta intre 18 si 30 de ani
 • cunostinte de limba engleza (minim nivel mediu)
 • disponibilitate de a participa la intreaga activitate in perioada mai sus mentionata
 • dorinta de implicare in activitatile Institutului Gamma, dupa finalizarea mobilitatii
 • studentii la psihologie si voluntarii/practicantii/cursantii Gamma au prioritate in procesul de selectie.

Proiectul asigura toate cheltuielile de transport, cazare si masa pe toata perioada mobilitatii. Participantii trebuie sa-si procure din propriul buget doar biletele de avion (in limita a 305 euro), suma ce va fi rambursata dupa finalizarea activitatilor din proiect.

Pentru inscrierea in cadrul proiectului, completati formularul de inscriere de mai jos, iar pentru detalii puteti suna la secretariatul Institutului - 0741 093 131 sau puteti trimite email la adresa raluca.ferchiu@gammainstitute.ro.

Va asteptam sa va alaturati nu doar unei mobilitati de tineret, ci unei adevarate calatorii catre descoperirea propriei persoane!

Bilete

 • Formular de inscriere

  Acesta este formularul de inscriere la International Summer Festival. Pe baza acestui formular, veti fi contactat de catre echipa Gamma pentru detalii si pentru a participa la procesul de selectie

  0,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page