top of page

mie., 18 sept.

|

Centris

INSPIRE Love&Connect (1)

INSPIRE Love & Connect este un eveniment de dezvoltare personala organizat de Gamma Institute pentru toti cei interesati de tema constiintei si a aplicatiilor practice in sanatate, psihologie, educatie si well-being - pe 9-11 noiembrie, la Iasi, va invitam sa ne conectam la Sine, prin Iubire.

Inscrierile pentru conferinta s-au inchis. Va multumim pentru interes
Vezi alte evenimente
INSPIRE Love&Connect (1)
INSPIRE Love&Connect (1)

Ora și adresa evenimentului

18 sept. 2019, 17:00 – 21:00

Centris, Strada Colonel Langa 17, Iași 700259, Romania

Despre eveniment

Dragii nostri,

Iata ca suntem la a doua editie Inspire, conferinta anuala a celor pasionati de misterele Constiintei. Anul trecut ne-am lansat intr-o definire si constientizare a aspectelor constiintei.

Anul acesta vom lucra pe conexiunea iubirii in constiinta. De aici titlul Inspire Love & Connect. Am pregatit 3 zile de dezvoltare personala cu tema principala conectare la Sine prin Iubire.

Vom incepe vineri dupa amiaza cu o sesiune de lucru a Scolii de Activare a Sinelui – Love Your Mind, facilitata de psiholog principal Diana Ciubotaru. Sambata vom avea trei sesiuni de lucru, cu programul de dezvoltare personala: Taramul Inimii – Kingdom of Your Heart facilitat de psiholog Raluca Ferchiu si psihoterapeut sistemic Adrian Stogrea si o sesiune de dupa amiaza cu tema Love your body – secretele nutritiei in functie de grupele de sange, moderata de psihoterapeut sistemic Luminita Obreja. Duminica avem o sesiune cu tema -Tree of life Iubeste-ti Sinele – moderata de intreaga echipa Gamma.

Inspire Love & Connect este un prilej sa ne revedem, sa ne reconectam la prieteniile noastre, la dorinta noastra de evolutie, la placerea de a lucra impreuna. Fiecare intalnire cu voi a fost o lectie de invatare pentru echipa Gamma, un prilej comun de creatie si joc. Am creat un spatiu special, in care fiecare dintre noi si-a putut recunoaste Sinele si participarea sa la un “ceva” mai profund, unic, special. Un altfel de NOI in care Eu sunt SINE.

Noi am inceput pregatirile pentru eveniment. Voi deschideti-va mintea si inima, restul e co-creatie .

Vezi care este AGENDA evenimentului si care sunt SPEAKERII ce te vor inspira!

*Eveniment cu 20 credite CPR.

Bilete

 • Voucher Gamma

  Biletele sunt la un pret cu discount de 10% si sunt oferite cursantilor Gamma Institute - SSF si SAS Biletul asigura accesul complet la toate activitatile conferintei, coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa personalizata a conferintei ce contine: ecuson, fise de lucru, vouchere oferite de parteneri, pix, calendar Gamma

  360,00 RON
 • Bilet full-option

  Biletul pentru accesul complet la toate activitatile conferintei, coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa conferintei: ecuson, fise de lucru, vouchere oferite de parteneri, pix si alte materiale surpriza).

  400,00 RON
 • Bilet pentru o zi

  Biletul asigura accesul o zi la activitatile conferintei INSPIRE: un curs SAS cu fisele de lucru aferente, pix, vouchere pentru cartile la stand, sesiunile de activitati de dupa amiaza si pauzele de cafea cu cafea, apa si gustari

  300,00 RON
 • Bilet Student

  Biletul ofera acces complet (in conditiile ofertei) la toate activitațile INSPIRE Love&Connect, coffee breaks (cafea, ceai, apa și gustari) si mapa conferintei: fise de lucru, vouchere oferite de parteneri, pix și alte surprize

  50,00 RON

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page