top of page

vin., 09 nov.

|

Centris

INSPIRE Love&Connect

INSPIRE Love & Connect este un eveniment de dezvoltare personala organizat de Gamma Institute pentru toti cei interesati de tema constiintei si a aplicatiilor practice in sanatate, psihologie, educatie si well-being - pe 9-11 noiembrie, la Iasi, va invitam sa ne conectam la Sine, prin Iubire.

Inscrierile pentru conferinta s-au inchis. Va multumim pentru interes
Vezi alte evenimente
INSPIRE Love&Connect
INSPIRE Love&Connect

Ora și adresa evenimentului

09 nov. 2018, 16:00 – 11 nov. 2018, 13:30

Centris, Strada Colonel Langa 17, Iași 700259, Romania

Despre eveniment

Dragii nostri,

Iata ca suntem la a doua editie Inspire, conferinta anuala a celor pasionati de misterele Constiintei. Anul trecut ne-am lansat intr-o definire si constientizare a aspectelor constiintei.

Anul acesta vom lucra pe conexiunea iubirii in constiinta. De aici titlul Inspire Love & Connect. Am pregatit 3 zile de dezvoltare personala cu tema principala conectare la Sine prin Iubire.

Vom incepe vineri dupa amiaza cu o sesiune de lucru a Scolii de Activare a Sinelui – Love Your Mind, facilitata de psiholog principal Diana Ciubotaru. Sambata vom avea trei sesiuni de lucru, cu programul de dezvoltare personala: Taramul Inimii – Kingdom of Your Heart facilitat de psiholog Raluca Ferchiu si psihoterapeut sistemic Adrian Stogrea si o sesiune de dupa amiaza cu tema Love your body – secretele nutritiei in functie de grupele de sange, moderata de psihoterapeut sistemic Luminita Obreja. Duminica avem o sesiune cu tema -Tree of life Iubeste-ti Sinele – moderata de intreaga echipa Gamma.

Inspire Love & Connect este un prilej sa ne revedem, sa ne reconectam la prieteniile noastre, la dorinta noastra de evolutie, la placerea de a lucra impreuna. Fiecare intalnire cu voi a fost o lectie de invatare pentru echipa Gamma, un prilej comun de creatie si joc. Am creat un spatiu special, in care fiecare dintre noi si-a putut recunoaste Sinele si participarea sa la un “ceva” mai profund, unic, special. Un altfel de NOI in care Eu sunt SINE.

Noi am inceput pregatirile pentru eveniment. Voi deschideti-va mintea si inima, restul e co-creatie .

Vezi care este AGENDA evenimentului si care sunt SPEAKERII ce te vor inspira!

*Eveniment cu 20 credite CPR.

Bilete

 • Voucher Gamma

  Biletele sunt la un pret cu discount de 10% si sunt oferite cursantilor Gamma Institute - SSF si SAS Biletul asigura accesul complet la toate activitatile conferintei, coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa personalizata a conferintei ce contine: ecuson, fise de lucru, vouchere oferite de parteneri, pix, calendar Gamma

  360,00 RON
  Sale ended
 • Bilet full-option

  Biletul pentru accesul complet la toate activitatile conferintei, coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa conferintei: ecuson, fise de lucru, vouchere oferite de parteneri, pix si alte materiale surpriza).

  400,00 RON
  Sale ended
 • Bilet pentru o zi

  Biletul asigura accesul o zi la activitatile conferintei INSPIRE: un curs SAS cu fisele de lucru aferente, pix, vouchere pentru cartile la stand, sesiunile de activitati de dupa amiaza si pauzele de cafea cu cafea, apa si gustari

  300,00 RON
  Sale ended
 • Bilet Student

  Biletul ofera acces complet (in conditiile ofertei) la toate activitațile INSPIRE Love&Connect, coffee breaks (cafea, ceai, apa și gustari) si mapa conferintei: fise de lucru, vouchere oferite de parteneri, pix și alte surprize

  50,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page