top of page

sâm., 30 apr.

|

Iași

GAMMOPOLY: The Game of Life - Eveniment de dezvoltare personală și profesională

Vino la evenimentul ”GAMMOPOLY: The Game of Life for Adult Education” - un eveniment GRATUIT de dezvoltare personală și profesională, în care vom experimenta tehnici inovative și exercitii de dezvoltare personală, pe care vei învăța și cum să le aplici în activitățile tale de grup sau individuale.

Registration is closed
See other events
GAMMOPOLY: The Game of Life - Eveniment de dezvoltare personală și profesională
GAMMOPOLY: The Game of Life - Eveniment de dezvoltare personală și profesională

Ora și adresa evenimentului

30 apr. 2022, 10:00 – 14:00

Iași, Strada Bălușescu 2, Iași 700309, Romania

Despre eveniment

Pe parcursul vieții trecem prin etape diferite, la fel ca într-un joc, în care avem nevoie de abilități ”speciale” pentru a face față dificultăților și provocărilor și a trece la următorul nivel. De la această idee, echipa Gamma Institute a pornit pe drumul elaborării unui boardgame de dezvoltare personală, ce are drept scop dezvoltarea abilităților de viață precum comunicare, negociere, managementul timpului și a resurselor, luarea deciziilor sau relaționarea cu cei apropiați. Acest boardgame, ”GAMMOPOLY: Playing Life Together” este rezultatul a peste 2 ani și jumătate de cercetare și elaborare, de punere la comun a resurselor și ideilor echipei Gamma și a 4 organizații partenere din străinătate (Aspaym Castilla y Leon - Spania, Institute of Animation and Social Development - Polonia, CEIPES - Italia și CheckIN Association - Portugalia), iar pe data de 30 aprilie 2022, te invităm să celebrăm împreună nu doar finalul acestui proiect, ci și începutul poveștii GAMMOPOLY în tot ceea ce înseamnă procesul de schimbare și dezvoltare personală.

Ce vom face în cadrul acestui eveniment?

 • vom prezenta jocul Gammopoly: Playing Life Together împreună cu toate materialele elaborate în cadrul proiectului: Toolkit-ul pentru consilieri și specialiști în psihologie, dezvoltare personală și educație, videotutorialul de utilizare și instrucțiunile de integrare a boardgame-ului în cadrul unor activități educative
 • ne vom ”juca” Gammopoly într-un mod inedit, în care vom explora posibilitățile de utilizare, în funcție de scopul și specificul grupului țintă și a tuturor celor prezenți
 • vom intra în lumea proiectelor Erasmus+ și vom descoperi cum sunt integrate activitățile de educație non-formală în procesele de schimbare, dezvoltare personală sau psihoterapie
 • vom experimenta diferite metode non-formale precum teatrul de improvizație, boardgame-urile sau metodele digitale pentru crearea identității de consilier/psihoterapeut, astfel încât intervenția psihologică sau dezvoltarea personală să iasă din sfera clasicului și să îmbrace forme inovative, actuale, în care oamenii să se regăsească și să se simtă motivați în propriul proces de evoluție și educație pe tot parcursul vieții.

Evenimentul este GRATUIT și se adresează tuturor celor care sunt interesați de utilizarea jocului Gammopoly sau a altor metode inovative, în procesele de schimbare, educație, dezvoltare personală sau psihoterapie. Participantii primesc diploma de participare pentru curs de dezvoltare personala pe proiecte europene. Formatul evenimentului este blended (fizic în Iași, la sediul Universității Mihail Kogălniceanu, str. Bălușescu nr. 2 și online, prin ZOOM).

Înscriere: Pentru a te înscrie, te rugăm să completezi formularul de înscriere, iar pentru orice alte detalii sau întrebări, nu ezita să ne scrii la adresa de email contact@gammainstitute.ro sau să ne contactezi telefonic la 0741093131.

Te așteptăm cu drag! Echipa Gamma Institute

Bilete

 • BILET - fizic în Iași

  Acest bilet asigura accesul la evenimentul GAMMOPOLY: The Game of Life for Adult Education, în format fizic, la Iași

  0,00 RON
  Sale ended
 • BILET - online

  Acest bilet asigura accesul la evenimentul GAMMOPOLY: The Game of Life for Adult Education, în format online, prin ZOOM

  0,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page