top of page

sâm., 26 oct.

|

Psihologie Cuantica

FREEDOM (Bucuresti)

Evenimentul GRATUIT de lansare a anului 2019-2020 la GAMMA - workshop de dezvoltare personala si terapie prin arta. Pe 25 octombrie 2019 la București!

Registration is Closed
See other events
FREEDOM (Bucuresti)
FREEDOM (Bucuresti)

Ora și adresa evenimentului

26 oct. 2019, 15:30 – 20:00

Psihologie Cuantica, Bulevardul Gheorghe Șincai 13, Bl. 5. Etaj 2, Ap. 11-12, interfon 11-12, București 040313, Romania

Despre eveniment

Schimbarea este calatoria catre atingerea si experimentarea intregului nostru potential, iar noi, la Gamma, cream contextual in care aceasta calatorie sa fie posibila, indiferent de destinatia pe care ti-o doresti. In fiecare an, ne concentram pe cate o provocare a acestei calatorii, iar anul acesta, 2019-2020, este anul castigarii si experimentarii LIBERTATII – a libertatii de exprimare a Sinelui, a libertatii de creare a realitatii pe care ne-o dorim, a eliberarii de programele limitative ale mintii si, mai ales, a sentimentului de libertate dat de coerenta dintre minte, corp si spirit si autenticitatea in manifestarea lor. 

Asa ca te invitam sa ni te alaturi la evenimentul de lansare a anului Freedom la Gamma in Bucuresti, pe 26 octombrie – un eveniment GRATUIT de dezvoltare personala, in care vom incepe calatoria catre castigarea libertatii, prin conectarea la propriul corp si la ceilalti.

Ce obtii daca participi la FREEDOM:

- Te vei conecta cu propriul corp, il vei cunoaste mai bine si vei invata sa-i intelegi nevoile, dar si resursele, astfel incat sa poata exprima intregul potential din interiorul tau;

- Vei invata ce inseamna de fapt conectarea cu ceilalti, atunci cand fiecare se simte liber sa se exprime si sa traiasca experiente in afara zonei de confort;

- Vei lua contact si vei intelege cum functioneaza metodele non-formale de lucru in procesul de dezvoltare personala si le vei experimenta intr-un grup de oameni care isi doresc schimbarea pentru sine si pentru ceilalti

- Ne vom cunoaste mai bine, vei lua contact cu lumea GAMMA si tot ceea ce facem noi - cursuri de formare in psihoterapie, workshop-uri de dezvoltare personala, proiecte Erasmus+.

Nu in ultimul rand, vei primi calendarul tuturor evenimentelor  Gamma din perioada septembrie 2019 – iunie 2020, inscrieri cu prioritate pentru urmatoarele workshop-uri/evenimente gratuite si discounturi la evenimentele/workshop-urile Gamma. 

Eveniment sustinut de echipa GAMMA

Te asteptam cu drag!

Bilete

  • Bilet

    Acces gratuit la evenimentul FREEDOM. Biletul include accesul gratuit la cele 4 ore ale evenimentului si mapa acestuia cu materialele Gamma.

    0,00 RON
    Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page