top of page

sâm., 07 sept.

|

Mihail Kogălniceanu University of Iași

FREEDOM

Evenimentul GRATUIT de lansare a anului 2019-2020 la GAMMA - 2 zile de workshop-uri de dezvoltare personala si terapie prin arta. Pe 7-8 septembrie la Iasi!

Registration is Closed
See other events
FREEDOM
FREEDOM

Ora și adresa evenimentului

07 sept. 2019, 09:30 – 08 sept. 2019, 15:00

Mihail Kogălniceanu University of Iași, Strada Bălușescu nr. 2, Iași 700309, Romania

Despre eveniment

Schimbarea este calatoria catre atingerea si experimentarea intregului nostru potential, iar noi, la Gamma, cream contextual in care aceasta calatorie sa fie posibila, indiferent de destinatia pe care ti-o doresti. In fiecare an, ne concentram pe cate o provocare a acestei calatorii, iar anul acesta, 2019-2020, este anul castigarii si experimentarii LIBERTATII – a libertatii de exprimare a Sinelui, a libertatii de creare a realitatii pe care ne-o dorim, a eliberarii de programele limitative ale mintii si, mai ales, a sentimentului de libertate dat de coerenta dintre minte, corp si spirit si autenticitatea in manifestarea lor.

Asa ca te invitam sa ni te alaturi la evenimentul de lansare a anului Freedom la Gamma – un eveniment GRATUIT de dezvoltare personala, la care, timp de 2 zile, pe 7 si 8 septembrie 2019 vom incepe calatoria catre castigarea libertatii, prin conectarea la propriul corp si la ceilalti.

Ce obtii daca participi la FREEDOM:

• Te vei conecta cu propriul corp, il vei cunoaste mai bine si vei invata sa-i intelegi nevoile, dar si resursele, astfel incat sa poata exprima intregul potential din interiorul tau ;

• Vei invata ce inseamna de fapt conectarea cu ceilalti, atunci cand fiecare se simte liber sa se exprime si sa traiasca experiente in afara zonei de confort ;

• Vei lua contact si vei intelege cum functioneaza metodele non-formale de lucru in procesul de dezvoltare personala si le vei experimenta intr-un grup de oameni care isi doresc schimbarea pentru sine si pentru ceilalti .

Fiecare participant va primi la acest eveniment, mapa evenimentului ce continue si 2 kituri de lucru inovative, dezvoltate de Gamma Institute impreuna cu partenerii din strainatate, in ultimii 2 ani:

- Toolkit-ul LOVE Life & Dance: Metode expresive de devoltare personala prin miscare si dans. Contine descrierea metodelor prin miscare si dans si efectelor lor terapeutice. Este un kit practic cu exercitii explicate ce pot fi folosite in grupurile de dezvoltare personala si recomandari pentru cei care doresc sa dezvolte astfel de activitati

- Toolkit-ul Train your Dragon – un ghid pentru folosirea povestilor si a metaforelor terapeutice in lucrul cu tinerii; contine explicarea procesului de construire a povestilor si metaforelor, astfel incat sa faciliteze schimbarea si exemple de povesti/metafore pe care le poti folosi in lucrul cu grupurile sau in sesiunile individuale.

Nu in ultimul rand, vei primi calendarul tuturor evenimentelor Gamma din perioada septembrie 2019 – iunie 2020, inscrieri cu prioritate pentru urmatoarele workshop-uri/evenimente gratuite si discounturi la evenimentele/workshop-urile Gamma.

Eveniment sustinut de psih. principal Diana Ciubotaru si echipa GAMMA

Te asteptam cu drag!

Bilete

  • Bilet

    Acces gratuit la evenimentul FREEDOM. Biletul include mapa evenimentului, materiale surpriza si cele 2 kituri inovative de lucru in dezvoltarea personala.

    0,00 RON
    Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page