top of page

joi, 19 apr.

|

Iași

FREE MIND 3: Capcana dependentei

Daca nu ma descurc singura? Daca nu voi putea face fata fara ceilalti? Daca aceste intrebari iti suna familiar, vino la Free Mind: Capcana dependentei, pentru a descoperi cum poti lucra pentru a combate acest program sabotor, joi, 19 aprilie 2018, ora 18.00 la Gamma Clinic Psychology din Iasi.

Registration is Closed
See other events
FREE MIND 3: Capcana dependentei
FREE MIND 3: Capcana dependentei

Ora și adresa evenimentului

19 apr. 2018, 18:00 – 20:00

Iași, Iași, Romania

Despre eveniment

Workshop-ul FREE MIND 3 - Capcana dependentei, organizat in cadrul Clubului Femeilor Gamma este un atelier de lucru in care deslusim cum anume ne prinde in mreje capcana mentala a dependentei si cum o putem combate, astfel incat sa avem siguranta ca ne putem descurca cu ceea ce vine in viata si ca putem fi autonomi in propria viata.

Capcana dependentei te face de multe ori sa simti ca viata te copleseste, iar din acest motiv ai nevoie tot timpul sa apelezi la ajutorul celorlalti, chiar daca asta te pune in pozitia de a accepta relatii toxice in viata ta. De aceea, obiectivul workshop-ului este de a te elibera de sub teroarea fricii de a nu te descurca singur si de a te ajuta sa iti reiei puterea de a alege in propria viata.

Asa ca te astept cu drag sa facem impreuna primii pasi pentru eliberarea de aceasta capcana mentala!

Workshop sustinut de psihoterapeut Raluca Ferchiu

Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute

https://www.gammaclinic-psychology.ro/specialisti

Bilete

  • Bilet

    100,00 RON
    Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page