top of page

mar., 16 apr.

|

Gamma Institute - Gamma Clinic Psycholog

Eu simt - curs initiatic de extindere a constiintei cuantice

In final vine timpul IERTARII. Acest modul contine kit-ul complet al iertarii de sine, sa te lasi iertat, sa ierti pe oricine te-a ranit

Registration is Closed
See other events
Eu simt - curs initiatic de extindere a constiintei cuantice
Eu simt - curs initiatic de extindere a constiintei cuantice

Ora și adresa evenimentului

16 apr. 2019, 16:00 – 20:00

Gamma Institute - Gamma Clinic Psycholog, Sos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc. A, Iasi, 700722, Romania

Despre eveniment

Scopul Cursului de Extindere a Constiintei Cuantice este de a oferi un cadru de lucru coerent, un set de instrumente complet practice si valide, un spatiu de intalniri si colaborare pentru cei care au aceeasi chemare launtrica de intalnire cu forta divina a Sinelui. Aici este un loc de intalnire a tuturor celor care au inceput calatoria dar nu au ajuns acolo unde sperau. Aceste cursuri de dezvoltare personala ofera posibilitatea metamorfozarii din cel care ai fost, in cel mai mare si dorit vis al tau. Asa cum mi-a spus cineva care a trecut prin metamorfoza, mi-am dat seama ca “ in trecut eram doar o farama din tot ceea ce puteam sa fiu”. Obiectivul final este de a produce transformarea mintii, si indirect a intregii fiinte, iar efectul in planul relational este schimbarea vietii.

Modul 4. Eu simt

Acest modul vine dupa o perioada in care relatiile au fost provocate prin simplul fapt ca te-ai observat si acceptat ca practici cele trei pozitii de victima-calau-salvator. La inceput ai tendinta sa te infurii, enervezi, resemnezi, lamentezi, sa te simti nedreptatit - same old story. Apoi te sperii cate ai putut contine.

In final vine timpul IERTARII. Acest modul contine kit-ul complet al iertarii de sine, sa te lasi iertat, sa ierti pe oricine te-a ranit.

Cand

16 aprilie 2019, ora 16.00 - 20.00

Unde

Gamma Institute, Iasi, Soseaua Nicolina nr. 1, 928B, sc. A, etaj 1, ap. 01.

Investitie

- 350 pret intreg

- 320 pret cu reducere (cursantii SSF, cursantii SAS, clientii Gamma Clinic Psychology)

Bilete

 • Bilet cu reducere

  Biletul poate fi cumparat de cursantii curenti ai Institutului Gamma - Scoala Sistemica de formare - SSF si Scoala de Activare a Sinelui - SAS ofera accesul la primul modul din Cursul Initiatic de Extindere a Constiintei Cuantice - 4 ore de activitati si un coffee break cu gustari, ceai si cafea.

  320,00 RON
  Sale ended
 • Bilet intreg

  Biletul ofera accesul la primul modul din cursul initiatic de extindere a constiintei cuantice - 4 ore de activitati, un coffee break cu gustari, ceai si cafea.

  350,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page