top of page

mie., 18 dec.

|

Gamma Institute - Gamma Clinic Psycholog

Dreamer 2019 - Crearea anului

Pe 18 decembrie 2019 vom recapitula impreuna trairile avute in acest an, lasandu-le in urma, si vom da voce intentiei creatoare pentru un 2020 asa cum iti doresti.

Registration is Closed
See other events
Dreamer 2019 - Crearea anului
Dreamer 2019 - Crearea anului

Ora și adresa evenimentului

18 dec. 2019, 16:00 – 20:00

Gamma Institute - Gamma Clinic Psycholog, Sos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc. A, Iasi,, Iași 700722, Romania

Despre eveniment

 Vine un moment cand privesti trecutul si te intrebi daca ai fost tu “cel adevarat” acolo! Oare cine l-a creat? Trecutul de fapt nu e nici bun nici rau, doar opiniile noastre despre el pot fi asa. Ce ne tine legati de trecut? Opinia, parerea noastra despre el, ce credem despre noi in acel trecut ne genereaza frustrare, furie, regrete, vinovatie. In acest context dezlegarea de trecut ar insemna sa eliberezi aceste emotii odata cu acele pareri care le genereaza. Sunt lipite. Nu poti scapa de emotii si sa-ti pastrezi opiniile intacte (e din cauza lui/ei, imi esti dator/datoare, n-ar fi trebuit sa ma trateze asa, etc.) Adevarata intelepciune vine cand iti dai seama ca poti sa renunti la pretentiile tale, la sentimentele tale ranite, la superioritatea ta. Pentru ca nu iti mai servesc. Ai o noua parere despre tine.

Cum ar fi sa-ti creezi un an in care sa vrei sa ai o noua parere despre tine, despre lume, in care ai puterea sa te vindeci singur psihic sau fizic, in care ai puterea sa-ti modelezi mintea ca un sculptor si sa generezi realitatea cu viziunea unui arhitect. Dreamer este despre oameni care se privesc in acest mod, care vor sa aiba un cuvant de spus in propria viziune si viata. Vom avea un workshop de dezvoltare personala cu exercitii interactive prin care iti antrenezi mintea si emotiile sa lucreze in tandem pentru a te sustine in proiectele anului 2020. Cel mai bun sustinator al visului tau e visatorul secret din inima ta. 

  

Pe 18 decembrie 2019 vom recapitula impreuna trairile avute in acest an, lasandu-le in urma, si vom da voce intentiei creatoare pentru un 2020 asa cum iti doresti. Asemenea unui arhitect vom schita visul si vom gasi instrumentele necesare pentru a-l transforma in realitatea ta, cu iubire.

Workshop sustinut de psih. principal Diana Laura Ciubotaru

Bilete

 • Bilet intreg

  Acest bilet acopera costurile cursului si mapa participantului.

  350,00 RON
  Sale ended
 • Bilet GAMMA

  Acest bilet acopera costurile cursului si mapa participantului.

  320,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page