top of page

sâm., 15 feb.

|

Psihologie Cuantica

Dasul Relatiei - Intimitatea in cuplu (Bucuresti)

Relatia dintre un barbat si o femeie a fost subiectul preferat al tuturor formelor de arta, miezul unor dispute filozofice si mai ales al nesfarsitelor discutii de budoar/carciuma.

Registration is Closed
See other events
Dasul Relatiei - Intimitatea in cuplu (Bucuresti)
Dasul Relatiei - Intimitatea in cuplu (Bucuresti)

Ora și adresa evenimentului

15 feb. 2020, 09:00 – 16 feb. 2020, 05:30

Psihologie Cuantica, Bulevardul Gheorghe Șincai 13, Bl. 5. Etaj 2, Ap. 11-12, interfon 11-12, București 040313, Romania

Despre eveniment

 Intr-o lume in care reperele si valorile personale, profesionale, sociale si chiar spirituale sunt puternic impactate zi dupa zi, relatiile intime par ultima oaza in care putem sorbi o inghititura de bucurie sau de liniste. Relatia dintre un barbat si o femeie a fost subiectul preferat al tuturor formelor de arta, miezul unor dispute filozofice si mai ales al nesfarsitelor discutii de budoar/carciuma. Mai mult decat un conflict intre barbati si femei, relatiile scot la suprafata diferentele (aparent ireconciliabile) intre principiul masculin si cel feminin.

Ceea ce porneste intotdeauna cu fluturi in stomac, vise fara limite si sentiment de suflet pereche se transforma inexplicabil intr-o lupta surda fara sorti de izbanda pentru nicio parte. Daca dupa primele incercari poti gasi o explicatie rezonabila in ghinion sau alegeri neinspirate, cu trecerea timpului sentimentul de vinovatie si de nereusita personala poate deveni coplesitor.

Barbat sau femeie, in ciuda diferentelor evidente de comportament, atitudine, valori si credinte, cu totii tanjim dupa acelasi lucru: o alta fiinta cu care sa poti impartasi experientele vietii, ramanand tu insuti! Relatia de cuplu poate fi un teribil loc de lupta sau un spatiu sacru de vindecare pentru ambele parti, pentru aceasta generatie si mai ales pentru cele care ne urmeaza. Relatia intima implica multiple dimensiuni, ale intimitatii (cu deja celebra „comunicare”), ale pasiunii (unde sexualitatea are un rol incontestabil) si ale angajamentului ca si cheie de rezistenta.

Te invitam intr-o calatorie, in metafora unui dans in trei pasi, care sa te duca din zona „ghinionului” in cea a unei relatii asumate, constiente si profund implinitoare.

Cele două zile ale întâlnirii noastre iti oferă ocazia să:   - Identifici limitările care iti influențează relațiile;   - Conștientizezi tiparele relaționale;   - Experimentezi modalități eficiente de comunicare;   - Exprimi emoțiile într-un mod sănătos;   - Iti satisfaceți propriile nevoi fără a le neglija pe ale celorlalți;   - Te (re)conectezi la propria identitate profundă;   - Pui bazele unor relații autentice și împlinitoare;   - Treci de la lupta pentru supraviețuire la bucuria co-creației.  

Iti propunem muzica pe care viziunile și energiile masculine și feminine se împletesc într-un dans armonios, sâmbătă, 15 februarie (09.00 - 19.00) și duminică, 16 februarie (09.00 - 14.30).

Datorita dinamicii interactive, grupul este limitat la max 14 persoane (cupluri sau individual).  

Workshop susținut de psihoterapeuții de familie și cuplu   Lavinia Gîtlan și Adrian Stogrea   Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute https://www.gammaclinic-psychology.ro/specialisti

Investitie: Bilet intreg: 450 ron Bilet GAMMA: 400 ron Bilet student: 200 ron (locuri limitate)

Inscrieri: Tel. 0741 093 131 Biletele online se pot achizitiona de pe site-ul www.gamma-conference.com Evenimentul se desfasoara la Centrul de Psihologie Cuantica din Bucuresti. Bld. Gheorghe Sincai, nr. 13, bl. 5, sc. A, et. 2, ap. 11, interfon 11 

Bilete

 • Bilet intreg

  Bilet cu pret intreg, care acopera participarea la cele 2 zile de workshop, coffee break si mapa cursului. Pret valabil pentru plata in ziua cursului.

  450,00 RON
  Sale ended
 • Bilet GAMMA

  Pret cu reducere pentru clientii Gamma (Gamma Clinic Psychology, SSF, SAS) si pentru persoanele care achita cursul in avans.

  400,00 RON
  Sale ended
 • Bilet student

  Pret valabil pentru studenti si elevi, pe baza dovezii acestui statut (carnet de student/elev).

  200,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page