top of page

sâm., 26 oct.

|

Psihologie Cuantica

Dansul relatiei: Modul 1 - Intimitatea in cuplu (Bucuresti)

Te invitam intr-o calatorie, in metafora unui dans in trei pasi, care sa te duca in zona unei relatii asumate, constiente si profund implinitoare. ”Intimitatea in cuplu” este primul modul al programului de dezvoltare personala ”Dansul relatiei” - pe 26-27 octombrie la Bucuresti

Registration is Closed
See other events
Dansul relatiei: Modul 1 - Intimitatea in cuplu (Bucuresti)
Dansul relatiei: Modul 1 - Intimitatea in cuplu (Bucuresti)

Ora și adresa evenimentului

26 oct. 2019, 09:00 – 27 oct. 2019, 14:00

Psihologie Cuantica, Bulevardul Gheorghe Șincai 13, Bl. 5. Etaj 2, Ap. 11-12, interfon 11-12, București 040313, Romania

Despre eveniment

Intr-o lume in care reperele si valorile personale, profesionale, sociale si chiar spirituale sunt puternic impactate zi dupa zi, relatiile intime par ultima oaza in care putem sorbi o inghititura de bucurie sau de liniste. Relatia dintre un barbat si o femeie a fost subiectul preferat al tuturor formelor de arta, miezul unor dispute filozofice si mai ales al nesfarsitelor discutii de budoar/carciuma. Mai mult decat un conflict intre barbati si femei, relatiile scot la suprafata diferentele (aparent ireconciliabile) intre principiul masculin si cel feminin. 

Ceea ce porneste intotdeauna cu fluturi in stomac, vise fara limite si sentiment de suflet pereche se transforma inexplicabil intr-o lupta surda fara sorti de izbanda pentru nicio parte. Daca dupa primele incercari poti gasi o explicatie rezonabila in ghinion sau alegeri neinspirate, cu trecerea timpului sentimentul de vinovatie si de nereusita personala poate deveni coplesitor. 

Barbat sau femeie, in ciuda diferentelor evidente de comportament, atitudine, valori si credinte, cu totii tanjim dupa acelasi lucru: o alta fiinta cu care sa poti impartasi experientele vietii, ramanand tu insuti! Relatia de cuplu poate fi un teribil loc de lupta sau un spatiu sacru de vindecare pentru ambele parti, pentru aceasta generatie si mai ales pentru cele care ne urmeaza. Relatia intima implica multiple dimensiuni, ale intimitatii (cu deja celebra „comunicare”), ale pasiunii (unde sexualitatea are un rol incontestabil) si ale angajamentului ca si cheie de rezistenta. 

Te invitam intr-o calatorie, in metafora unui dans in trei pasi, care sa te duca din zona „ghinionului” in cea a unei relatii asumate, constiente si profund implinitoare.

Cele două zile ale întâlnirii noastre iti oferă ocazia să:  - Identifici limitările care iti influențează relațiile;  

- Conștientizezi tiparele relaționale;  

- Experimentezi modalități eficiente de comunicare;  

- Exprimi emoțiile într-un mod sănătos;  

- Iti satisfaceți propriile nevoi fără a le neglija pe ale celorlalți;  

- Te (re)conectezi la propria identitate profundă; 

- Pui bazele unor relații autentice și împlinitoare;  

- Treci de la lupta pentru supraviețuire la bucuria co-creației.  

Iti propunem muzica pe care viziunile și energiile masculine și feminine se împletesc într-un dans armonios, sâmbătă, 26 octombrie (09.00 - 19.00) și duminică, 27 octombrie (09.00 - 14.30).

Datorita dinamicii interactive, grupul este limitat la max 14 persoane (cupluri sau individual).  

Workshop susținut de psihoterapeuții de familie și cuplu 

Lavinia Gîtlan și Adrian Stogrea  

Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute  

https://www.gammaclinic-psychology.ro/specialisti

Bilete

 • Bilet intreg

  Biletul asigura accesul la cele 2 zile ale workshop-ului si materialele de lucru necesare acestuia.

  450,00 RON
  Sale ended
 • Bilet GAMMA

  Biletul acopera accesul la cele 2 zile ale workshop-ului si materialele necesare acestuia. Acest bilet se adreseaza celor care sunt membri GAMMA (cursanti SSF si SAS, clientii Clinicii de Psihologie GAMMA).

  400,00 RON
  Sale ended
 • Bilet student

  Acest bilet este adresat studentilor si elevilor, pe baza carnetului vizat la zi si prezentat in prima zi de workshop. Numar limitat de locuri!

  200,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page