top of page

vin., 11 ian.

|

Bucuresti, Bld. Gh. Sincai, nr. 13, bl. 5

Crearea anului 2019: Dreamer - Arhitectul realitatii

Gamma institute organizeaza acest workshop de dezvoltare personala anual, dedicat crearii si planificarii noului an, folosind paradigma cuantica, holista asupra fiintei umane. Evenimentul din 10 ianuarie 2020 va fi sustinut de psihoterapeut Diana Ciubotaru, la Bucuresti, orele 17.00 - 21.00

Registration is Closed
See other events
Crearea anului 2019: Dreamer - Arhitectul realitatii
Crearea anului 2019: Dreamer - Arhitectul realitatii

Ora și adresa evenimentului

11 ian. 2019, 17:00 – 21:00

Bucuresti, Bld. Gh. Sincai, nr. 13, bl. 5

Despre eveniment

Vine un moment cand privesti trecutul si te intrebi daca ai fost tu “cel adevarat” acolo! Oare cine l-a creat?

Trecutul de fapt nu e nici bun nici rau, doar opiniile noastre despre el pot fi asa. Ce ne tine legati de trecut? Opinia, parerea noastra despre el, ce credem despre noi in acel trecut ne genereaza frustrare, furie, regrete, vinovatie.

In acest context dezlegarea de trecut ar insemna sa eliberezi aceste emotii odata cu acele pareri care le genereaza. Sunt lipite. Nu poti scapa de emotii si sa-ti pastrezi opiniile intacte (e din cauza lui/ei, imi esti dator/datoare, n-ar fi trebuit sa ma trateze asa, etc.)

Adevarata intelepciune vine cand iti dai seama ca poti sa renunti la pretentiile tale, la sentimentele tale ranite, la superioritatea ta. Pentru ca nu iti mai servesc. Ai o noua parere despre tine.

Cum ar fi sa-ti creezi un an in care sa vrei sa ai o noua parere despre tine, despre lume, in care ai puterea sa te vindeci singur psihic sau fizic,in care ai puterea sa-ti modelezi mintea ca un sculptor si sa generezi realitatea cu viziunea unui arhitect.

Dreamer este despre oameni care se privesc in acest mod, care vor sa aiba un cuvant de spus in propria viziune si viata.

Vom avea un workshop de dezvoltare personala cu exercitii interactive prin care iti antrenezi mintea si emotiile sa lucreze in tandem pentru a te sustine in proiectele anului 2019. Cel mai bun sustinator al visului tau e visatorul secret din inima ta.

Bucuresti: 11 ianuarie

Bilete

 • Bilet cu reducere

  Biletul poate fi cumparat de cursantii curenti ai Institutului Gamma - Scoala Sistemica de formare - SSF si Scoala de Activare a Sinelui - SAS ofera accesul la Workshopul "Crearea anului 2019" - 4 ore de activitati si un coffee break cu gustari, ceai si cafea.

  420,00 RON
  Sale ended
 • Bilet intreg

  Biletul ofera accesul la Workshopul "Crearea anului" pentru publicul larg - 4 ore de activitati , un coffee break cu gustari, ceai si cafea.

  450,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page