top of page

vin., 18 mai

|

București

Crearea anului 2018 - The Dreamer (1)

Gamma institute organizeaza acest workshop de dezvoltare personala anual, dedicat crearii si planificarii noului an, folosind paradigma cuantica asupra fiintei umane. Evenimentul din 1 februarie 2018 va fi sustinut de psihoterapeut Diana Ciubotaru, in Bucuresti

Registration is Closed
See other events
Crearea anului 2018 - The Dreamer (1)
Crearea anului 2018 - The Dreamer (1)

Ora și adresa evenimentului

18 mai 2018, 18:00

București

Despre eveniment

La fiecare început de an, psiholog Diana Ciubotaru organizeaza acest Workshop de dezvoltare personala si extindere a constiintei- un atelier intensiv de 4 ore în care se combină procesul de iertare și dezlegare a evenimentelor dificile din anul trecut, cu procesul de creație a viitorului an și pregătire a ființei tale pentru acest proces ce te solicită în toate palierele tale: psihic, fizic, spiritual.

Vom face exercitii de autocunostere, interventii de eliberare emotionala, interactiunea cu ceilalti si conectarea cu impartasire, iata cateva secvente din continutul atelierului.

Tu unde vei fi pe 1 februarie? La workshopul nostru. Vei crea o noua fila din viata ta. Cu puterea Creatorului din tine!

Bilete

 • Bilet cu reducere

  Biletul poate fi cumparat de cursantii curenti ai Institutului Gamma - Scoala Sistemica de formare - SSF si Scoala de Activare a Sinelui - SAS, clientii Gamma Clinic Psychology Ofera accesul la Workshopul "Crearea anului 2018" - 4 ore de activitati si un coffee break cu gustari, ceai si cafea.

  400,00 RON
  Sale ended
 • Bilet intreg

  Biletul ofera accesul la Workshopul "Crearea anului" pentru publicul larg - 4 ore de activitati , un coffee break cu gustari, ceai si cafea.

  430,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page