top of page

joi, 18 ian.

|

Iasi

Crearea anului 2018 - The Dreamer (1)

Gamma institute organizeaza acest workshop de dezvoltare personala anual, dedicat crearii si planificarii noului an, folosind paradigma cuantica, holista asupra fiintei umane. Evenimentul din 18 ianuarie 2018 va fi sustinut de psihoterapeut Diana Ciubotaru, la Bucuresti, orele 17.00 - 21.00

Registration is Closed
See other events
Crearea anului 2018 - The Dreamer (1)
Crearea anului 2018 - The Dreamer (1)

Ora și adresa evenimentului

18 ian. 2018, 16:00 – 20:00

Iasi

Despre eveniment

La fiecare început de an, psiholog Diana Ciubotaru organizeaza acest Workshop de dezvoltare personala si extindere a constiintei- un atelier intensiv de 4 ore în care se combină procesul de iertare și dezlegare a evenimentelor dificile din anul trecut, cu procesul de creație a viitorului an și pregătire a ființei tale pentru acest proces ce te solicită în toate palierele tale: psihic, fizic, spiritual.

Vom face exercitii de autocunostere, interventii de eliberare emotionala, interactiunea cu ceilalti si conectarea cu impartasire, iata cateva secvente din continutul atelierului.

Tu unde vei fi pe 1 februarie? La workshop-ul "Crearea anului 2018 - The dreamer". Vei crea o noua fila din viata ta. Cu puterea Creatorului din tine!

Bilete

 • Bilet cu reducere

  Biletul poate fi cumparat de cursantii curenti ai Institutului Gamma - Scoala Sistemica de formare - SSF si Scoala de Activare a Sinelui - SAS ofera accesul la Workshopul "Crearea anului 2018" - 4 ore de activitati si un coffee break cu gustari, ceai si cafea.

  300,00 RON
  Sale ended
 • Bilet intreg

  Biletul ofera accesul la Workshopul "Crearea anului" pentru publicul larg - 4 ore de activitati , un coffee break cu gustari, ceai si cafea.

  330,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page