top of page

vin., 15 feb.

|

National College Emil Racoviţă

Conferinta de dezvoltare personala ”Change the Story!”

Pe 15 februarie 2019 te asteptam la Conferinta gratuita de dezvoltare personala ”Change the Story! Schimbarea vine de la TINEri!”, ce are drept scop dezvoltarea abilitatilor de a aduce schimbarea in viata ta si in comunitatea in care traiesti.

Registration is Closed
See other events
Conferinta de dezvoltare personala ”Change the Story!”
Conferinta de dezvoltare personala ”Change the Story!”

Ora și adresa evenimentului

15 feb. 2019, 15:00 – 19:00

National College Emil Racoviţă, Aleea Nicolina, 4, Iasi, Iasi, 700221, Aleea Nicolina 4, Iași 700221, Romania

Despre eveniment

”Totul începe de la tine și nimic mai mult” - stă scris pe un desen al unui copil din clasa a 6-a de la un liceu din Iași. Cu această energie am început la Gamma Institute proiectul ”Change the Story! Schimbarea vine de la TINEri!” - un proiect prin care ne-am propus să derulăm o campanie de reducere a violenței/ agresivității în mediul școlar și a fenomenului de bullying.

Până acum, de aproape un an, am derulat peste 45 de workshop-uri cu elevii din ciclul liceal, gimnazial și primar, iar peste 400 de persoane au participat la activitățile proiectului și au început deja să implementeze o schimbare în viața lor și în modul de a interacționa cu ceilalți.

Pentru a menține și a propaga aceasta schimbare, Gamma Institute vă invită la conferința “Change The Story! Schimbarea vine de la tineri!”- eveniment gratuit de dezvoltare personală, ce va avea loc pe 15 februarie, orele 15.00-19.00. Evenimentul se adresează tuturor celor care vor să învețe strategii și metode de rezolvare a conflictelor, să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și să producă o schimbare vizibilă în viața lor și în sistemele din care fac parte. Indiferent dacă ești elev, tânăr student, specialist, părinte sau vrei să te dezvolți personal, te așteptăm cu drag la acest eveniment.

Bilete

  • Bilet

    0,00 RON
    Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page