top of page

lun., 23 sept.

|

Iasi, Soseaua Nicolina nr. 1

Claritatea mintii (1)

În aceasta etapa a evolutiei tale, mintea ta noua a construit un set de rețele neuronale noi, specifice unor credinte noi pe care le cultivi în viata ta. S-ar putea sa crezi despre tine ca meriti ce este mai bun, sau ca vei reusi chiar daca acum nu apare nici o solutie concreta.

Registration is Closed
See other events
Claritatea mintii (1)
Claritatea mintii (1)

Ora și adresa evenimentului

23 sept. 2019, 17:00 – 21:00

Iasi, Soseaua Nicolina nr. 1

Despre eveniment

Cine parcurge acest curs obține:

- O formă de autoevaluare pe trei domenii (cognitiv, comportamental și emoțional) și integrarea lor într-o perspectivă holistă a personalității umane

- Instrumente de intervenție (tehnici de lucru) pentru optimizarea acestor trei dimensiuni

- O înțelegere a corpului și funcționării sale din perspectiva conștiinței și instrumente de modificare a parametrilor corpului

- O viziune clarificată și integrativă asupra conștiintei și cum să aplice această viziune pentru a explica și folosi fenomene speciale tip coincidențe și asocieri inexplicabile de evenimente, predicții, vederea în viitor sau precogniția, vindecarea spontană a unor patologii, remisii spontane de simptome sau tablouri clinice de diverse tipuri.

Bilete

 • Bilet cu reducere

  Biletul poate fi cumparat de cursantii curenti ai Institutului Gamma - Scoala Sistemica de formare - SSF si Scoala de Activare a Sinelui - SAS ofera accesul la primul modul din Cursul Initiatic de Extindere a Constiintei Cuantice - 4 ore de activitati si un coffee break cu gustari, ceai si cafea.

  320,00 RON
  Sale ended
 • Bilet intreg

  Biletul ofera accesul la primul modul din cursul initiatic de extindere a constiintei cuantice - 4 ore de activitati, un coffee break cu gustari, ceai si cafea.

  350,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page