top of page

joi, 14 feb.

|

Iasi, Soseaua Nicolina nr. 1

Ce inseamna sa vezi cu ochii mintii?

ESP este un fenomen intens studiat în ultimii 50 de ani şi literatura de specialitate abundă de informații referitoare la acest subiect. De aceea, discriminarea între informația utilă și cea nefolositoare este destul de dificil de făcut.

Registration is Closed
See other events
Ce inseamna sa vezi cu ochii mintii?
Ce inseamna sa vezi cu ochii mintii?

Ora și adresa evenimentului

14 feb. 2019, 16:00 – 20:00

Iasi, Soseaua Nicolina nr. 1

Despre eveniment

M2 Ce inseamna sa vezi cu ochii mintii?

ESP este un fenomen intens studiat în ultimii 50 de ani şi literatura de specialitate abundă de informații referitoare la acest subiect. De aceea, discriminarea între informația utilă și cea nefolositoare este destul de dificil de făcut, cu atât mai mult cu cât știința are o atitudine ambivalentă față de acest fenomen. Laboratoare de cercetare înființate în universități de prestigiu au facut vizibille implicațiile acceptării acestui fenomen ca fiind real, asupra vieţii de zi cu zi a fiecăruia.

Chiar așa, ce implicații sunt pentru tine, dacă într-o zi descoperi că poţi vedea ce se întâmplă cu familia ta deşi nu eşti acasă (vederea la distanţă sau Remote-view), că poţi să te ajuți în procesul de vindecare al corpului, pe tine şi pe cineva drag, că poţi să ai o experienţă extracorporală (OBE) fără ca acest lucru să declanşeze un sentiment de teroare, şi mai mult, poţi să te deplasezi în timpul acestei experienţe oriunde vrei şi, în acelaşi timp, să fii conştient de tine.

Dar ce implicaţii practice sunt pentru viaţa ta? Vei fi mai sănătos, tu și familia ta, vei fi mai în contact emoțional cu membrii ei, mai interconectat, cu o creștere a sentimentului de intimitate și satisfacție relațională. Vei fi mai sigur pe tine și pe ghidajul Sinelui în găsirea soluțiilor și improvizațiilor creative. Vei trăi în abundență pentru că „starea de Sine” nu se încheie niciodată.

Scopul cursului este de a activa și de a menține astfel, rețelele neuronale specifice capacităților extrasenzoriale şi de a extinde mintea pentru folosirea lor cu atitudinea Creatorului. Drumul parcurs până acum are ca efect natural și spontan crearea rețelelor neuronale necesare pentru aceste abilități iar următorul pas este să ştii cum să le gestionezi și să le controlezi, cum să creezi un set de repere, o hartă interioara a folosirii lor în viața zilnică, fără perturbarea personalității care mai cade din când in când, în conștiința colectivă.

Va astept in co-creatie

Bilete

 • Bilet cu reducere

  Biletul poate fi cumparat de cursantii curenti ai Institutului Gamma - Scoala Sistemica de formare - SSF si Scoala de Activare a Sinelui - SAS ofera accesul la primul modul din Cursul Initiatic de Extindere a Constiintei Cuantice - 4 ore de activitati si un coffee break cu gustari, ceai si cafea.

  320,00 RON
  Sale ended
 • Bilet intreg

  Biletul ofera accesul la primul modul din cursul initiatic de extindere a constiintei cuantice - 4 ore de activitati, un coffee break cu gustari, ceai si cafea.

  350,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page