top of page

joi, 18 apr.

|

Iași

Capture Life - workshop-uri GRATUITE de dezvoltare personală pentru adolescenți

Prin seria de workshop-uri ”Capture Life” îți propunem să te dai doi pași în spate, să observi la ce concluzii ai ajuns până acum în viața ta, ce ai învățat despre tine și despre ceilalți și să transpunem împreună, în scurte filmulețe, învățămintele de până acum despre viață și despre lume - despre

Registration is closed
See other events
Capture Life - workshop-uri GRATUITE de dezvoltare personală pentru adolescenți
Capture Life - workshop-uri GRATUITE de dezvoltare personală pentru adolescenți

Ora și adresa evenimentului

18 apr. 2024, 17:00 – 19:00

Iași, Sos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc. A, Iasi,, Iași 700722, Romania

Despre eveniment

De cele mai multe ori în viață se întâmplă lucruri la care nu ne-am fi așteptat, iar aceste întâmplări sau evenimente ne aduc în punctul în care să învățăm niște lecții importante sau să ne cunoaștem mai bine; și foarte des, întâmplările din viață par ca extrase dintr-un film, în care personajul principal se află într-o continuă căutare a sensului celor petrecute. Mintea noastră interpretează ceea ce se întâmplă în viața noastră în termeni de pozitiv sau negativ, ceea ce ne face să construim o poveste/ un scenariu despre noi și propria viață exact în aceiași termeni - de pozitiv sau negativ. Dar în momentul în care suntem personajul principal din ”propriul film” nu mai vedem imaginea de ansamblu și e foarte posibil să pierdem din vedere anumite detalii sau perspective care ar putea schimba sensul în care ne interpretăm propria viață.

De aceea, prin seria de workshop-uri ”Capture Life” îți propunem să te dai doi pași în spate, să observi la ce concluzii ai ajuns până acum în viața ta, ce ai învățat despre tine și despre ceilalți și să transpunem împreună, în scurte filmulețe, învățămintele de până acum despre viață și despre lume - despre lumea în care trăiești acum, cea a adolescenței și tinereții.

Ce înveți la această serie de workshop-uri?

  • cum să tragi concluzii dintr-o poziție de observator despre ceea ce se întâmplă în viața ta
  • cine ești, cum ești și care sunt aspirațiile tale pentru viitor
  • cunoști oameni noi și participi la un context de descoperire și învățare reciprocă
  • înveți elemente de story-telling, film-making și graphic design, pe care le poți folosi mai apoi în viața de zi cu zi
  • te distrezi transpunând în scenarii inedite, gândurile tale, emoțiile dar și observațiile tale referitoare la lumea în care trăiești și relațiile dintre oameni.

Cum se vor desfășura workshop-urile? Seria ”Capture Life” face parte din proiectul Erasmus+ ”Youth-Rec” și cuprinde 4 workshop-uri de câte aproximativ 2 ore, în datele de 18, 20, 30 aprilie 2024 și 9 mai 2024, în intervalul orar 17.00 - 19.00. Această serie se adresează adolescenților și tinerilor cu vârsta între 15 și 20 de ani, iar participarea este GRATUITĂ. La finalul celor 4 workshop-uri, vom obține ca rezultat, dincolo de experiența personală și 7 filmulețe ce vor reflecta perspectiva adolescenților și a tinerilor asupra vieții și contextului actual.

Cum te înscrii? Pentru a participa, te rugăm să completezi formularul de înscriere. Pentru informații și alte detalii ne poți contacta pe adresa projects@gammainstitute.ro sau la telefon 0741 093 131.

Workshop-uri susținute de Psihoterapeut specialist Raluca Ferchiu 

Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute

*Toți participanții la eveniment vor primi o diplomă de participare. 

Bilete

  • Bilet

    0,00 RON
    Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page