top of page

dum., 17 dec.

|

Iași

Balul GAMMA 2023

Registration is closed
See other events
Balul GAMMA 2023
Balul GAMMA 2023

Ora și adresa evenimentului

17 dec. 2023, 15:30 – 23:30

Iași, Șoseaua Bucium nr.18B, Iași 700280, Romania

Despre eveniment

Fiecare an din viața noastră este o călătorie către o versiune îmbunătățită a personalității noastre și a conectării cu Sinele. Din această călătorie nu lipsesc, bineînțeles, momentele de bucurie, provocările, momentele dificile sau de decizii importante. Așa că finalul de an poate fi un prilej grozav de a sărbători toate acestea și de a celebra schimbarea petrecută în fiecare dintre noi.

Vom crea acest context de celebrare împreună la Balul Gamma – devenit deja o tradiție ce a ajuns la a 5-a ediție!

Echipa de exploratori și creatori Gamma, condusă cu măiestrie de psih. Diana Ciubotaru a pregătit pentru Balul Gamma 2023 o seară de divertisment, cu multe surprize împărtășite între prieteni. În fiecare an, Balul Gamma are o tematică specială și pentru că până acum am fost călători în timp, magicieni, personaje de film, eroi, anul acesta este momentul conectării la o energie specială – cea de bucurie și îmbrățișare a schimbării cu inimă ușoară și umor: Stand-Up Psychology.

Va fi o petrecere magnifică, de psiho-comedie așa cum am numit-o noi, în care vom face haz de necaz și vom râde impreună de momentele frumoase, dar și dificile ale transformării de sine.

Sunt binevenite:

 • Glumele sau bancurile despre/cu psihologi și nu numai (personalitate, schimbare etc)
 • Momentele de stand-up comedy (free style)
 • Împărtășiri despre momentele memorabile din propriul proces de transformare, într-o notă umoristică.

Te-am convins că este o petrecere pe cinste? Atunci înscrie-te la Balul Gamma 2023, ce va avea loc în sala de evenimente TAAS a Hotelului Pleiada din Iași, pe 17 decembrie 2023, cu începere de la ora 15.30 (ora de încheiere a evenimentului depinde de rezistența la dans și râsete).

Toate acestea vor fi acompaniate de un meniu tradițional românesc divers, cu tort aniversar și băuturi, toate numai bune pentru stimularea creativității pentru psiho-comedie. Bineînțeles că vom avea și un DJ care ne va pune în dificultate în alegerea dintre dans și momentele de umor.

După cum știi deja, distracția costă, iar investiția ta pentru Balul Gamma este:

Bilet întreg: 350 ron

Bilet Gamma: 300 ron (bilet cu reducere pentru cursanții SSF și SAS și clienții Gamma Clinic Psychology)

Bilet Couple: 570 ron (bilet valabil pentru cupluri)

Bilet Early Bird: 270 ron (ofertă valabilă până pe 8 decembrie 2023, cu excepția participanților la INSPIRE 2023, pentru care această ofertă nu are termen limită)

Bilete

 • Bilet GAMMA Full

  Biletul asigură accesul complet la toate activitățile și facilitățile evenimentului

  350,00 RON
  Sale ended
 • Bilet GAMMA Voucher

  Biletul asigură accesul complet la toate activitățile și facilitățile evenimentului, pentru toți cei din comunitatea Gamma (cursanții SSF și SAS, clienții Gamma Clinic Psychology și participanții la activitățile Gamma Projects & Research).

  300,00 RON
  Sale ended
 • Bilet GAMMA Couple

  Biletul asigură accesul complet la toate activitățile și facilitățile evenimentului pentru cuplurile în care minim un membru este cursant SSF sau SAS, client Gamma Clinic Psychology sau participant/colaborator Gamma Projects & Research.

  570,00 RON
  Sale ended
 • Bilet GAMMA VIP

  Biletul asigură accesul complet la toate activitățile și facilitățile evenimentului pe baza invitației speciale primite prin email de la echipa Gamma.

  0,00 RON
  Sale ended
 • Bilet Early Bird

  Biletul asigură accesul complet la toate activitățile și facilitățile evenimentului

  270,00 RON
  Sale ended
 • Bilet participant INSPIRE 2023

  Biletul asigură accesul complet la toate activitățile și facilitățile evenimentului, pentru toți cei care au participat la conferința INSPIRE 2023

  270,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page