top of page

vin., 09 dec.

|

Iași

Balul GAMMA 2022

Evenimentul anual de celebrare a tuturor pasionaților de dezvoltare personală - vineri, 9 decembrie 2022, ora 21:00 la Hotel Zimbru din Iași!

Registration is closed
See other events
Balul GAMMA 2022
Balul GAMMA 2022

Ora și adresa evenimentului

09 dec. 2022, 21:00

Iași, Bulevardul Chimiei 2, Iași 700291, Romania

Despre eveniment

De fiecare data, luna decembrie reprezinta un motiv de celebrare si de revedere cu toti cei dragi. La Gamma, am ales sa sarbatorim finalul de an alaturi de toti cei pasionati de dezvoltare personala, de cei care contribuie la schimbare si la implinirea viselor si de partenerii nostri din calatoria pe care o facem zi de zi, ca eroi ai propriei vieti. 

Toate evenimentele Gamma de la finalul acestui an sunt construite in jurul metaforei Calatoriei Eroului - de fapt calatoria facuta de fiecare dintre noi in propria devenire si metamorfoza, iar Balul Gamma se aliniaza acestei tematici. Asadar, va invitam la o petrecere de neuitat, intre Eroi, pentru a ne celebra pe noi si a ne celebra noul scenariu de viata. 

Balul va avea loc pe 9 decembrie 2022, incepand cu ora 21:00, in Sala de evenimente a Hotelului Zimbru din Iasi. Psih. principal Diana Ciubotaru, impreuna cu echipa Gamma Institute, va asteapta cu drag pentru a celebra viata si creatia!

Bilete:

Bilet intreg: 350 ron

Bilet Gamma Basic: 315 ron (10% reducere pentru fostii clienti si cursanti Gamma Institute)

Bilet Gamma Premium: 220 ron (bilet cu reducere pentru cursantii si clientii activi Gamma Institute)

Pentru detalii, ne poí contacta pe email la contact@gammainstitute.ro sau la telefon 0741 093 131.

Bilete

 • Bilet intreg

  Biletul acopera costurile meniului festival, al bauturilor si al intregului program al Balului GAMMA.

  350,00 RON
  Sale ended
 • Bilet GAMMA Basic

  Biletul acopera costurile meniului festiv, al bauturilor si al intregului program al Balului GAMMA - bilet cu 10% discount oferit celor care au mai participat in trecut la evenimentele Gamma, fostilor cursanti si clienti Gamma Institute - SSF, SAS si Gamma Clinic Psychology

  315,00 RON
  Sale ended
 • Bilet GAMMA Premium

  Biletul acopera costurile meniului festiv, al bauturilor si al intregului program al Balului GAMMA - bilet cu discount, oferit cursantilor si clientilor activi Gamma Institute - SSF, SAS si Gamma Clinic Psychology

  220,00 RON
  Sale ended
 • Bilet Gamma Combo

  Biletul pentru accesul complet la Balul Gamma si la Conferinta INSPIRE: Calatoria Eroului in Constiinta (3-4 decembrie 2022)

  765,00 RON
  Sale ended
 • Bilet Gamma Combo Premium

  Biletul pentru accesul complet la Balul Gamma si la Conferinta INSPIRE: Calatoria Eroului in Constiinta (3-4 decembrie 2022) - oferit cursantilor si clientilor activi Gamma Institute - SSF, SAS si Gamma Clinic Psychology

  620,00 RON
  Sale ended
 • GAMMA STAFF

  Biletul pentru accesul complet la toate activitatile conferintei, coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa conferintei: ecuson, fise de lucru, pix si alte materiale surpriza).

  0,00 RON
  Sale ended

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page