top of page

joi, 28 feb.

|

Bucuresti,Bld Ghe Sincai nr. 13, bl. 5

Autocunoasterea si observatorul cuantic (1)

Noua imagine a omului arata cum se intrepatrund dimensiunile ce altadata erau separate – fizicul se uneste cu psihicul (gandire, emotie, comportament) si se armonizeaza cu spiritualul. Omul energetic este un om real ce poate fi perceput cu simturile tale externe si imbunatatite

Registration is Closed
See other events
Autocunoasterea si observatorul cuantic (1)

Time & Location

28 feb. 2019, 17:00 – 21:00

Bucuresti,Bld Ghe Sincai nr. 13, bl. 5

About the event

Noua imagine a omului arata cum se intrepatrund dimensiunile ce altadata erau separate – fizicul se uneste cu psihicul (gandire, emotie, comportament) si se armonizeaza cu spiritualul. Omul energetic este un om real ce poate fi perceput cu simturile tale externe si imbunatatite. Este o matrice sustinuta de creierul tau pe care o poti reprograma atunci cand intelegi procesul si ce instrumente sa folosesti.

Aici, in primul modul se construieste o poveste despre tine folosind alte cuvinte decat foloseai de obicei – constiinta, observator, cuantic, flux de constiinta captat neuronal, SINE, programarea mentala, constiinta colectiva versus individuala, benzi de frecvente ale constiintei, stari modificate de constiinta si altele.

Mintea reactioneaza la aceasta poveste si incepe sa se adapteze la ea, generand spontan noi rationamente, intelegeri, stari si emotii, si nu in ultimul rand Decizii. Astea toate duc catre noi experiente care se aduna cu rabdare, modul dupa modul ca dovezi ale schimbarii povestii tale. Se face prima schita de antrenament de tehnici noi pentru a mentine mintea in procesul ei de invatare.

Tickets

Price

Quantity

Total

 • Bilet cu reducere

  420,00 RON

  Biletul poate fi cumparat de cursantii curenti ai Institutului Gamma - Scoala Sistemica de formare - SSF si Scoala de Activare a Sinelui - SAS ofera accesul la primul modul din Cursul Initiatic de Extindere a Constiintei Cuantice - 4 ore de activitati si un coffee break cu gustari, ceai si cafea.

  420,00 RON

  0

  0,00 RON

 • Bilet intreg

  450,00 RON

  Biletul ofera accesul la primul modul din cursul initiatic de extindere a constiintei cuantice - 4 ore de activitati, un coffee break cu gustari, ceai si cafea.

  450,00 RON

  0

  0,00 RON

Total

0,00 RON

Share this event

bottom of page