top of page

Noutăți

WPS 2023 se ține în iulie la Iași!

Weekend-ul Practicienilor în Terapia de Familie 2023 se apropie!

The CALL to Adventure!


Psih. principal Diana Laura CIUBOTARU

„Hei!

Îți mai amintești cum a apărut prima dată dorința de a fi psihoterapeut? Aceasta chiar este o amintire ce trebuie povestită. Cum ai primit chemarea? Care au fost semnele? Ce te-a condus pe calea pe care ești astăzi? Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă nu răspundeai acelui apel profund care a venit în acea perioada a vieții tale? Unde erai astăzi?

Chiar este un act de curaj să răspunzi chemărilor autentice ale schimbării care apar în viața ta. Și ai făcut-o deja. Prin faptul că ai ales să fii psihoterapeut al Școlii Sistemice de Formare Gamma sau al altei școli de formare în psihoterapie, întâlnirea noastră este despre aceste decizii care creează destine, cum conducem oamenii în aceste decizii și cum ne conducem pe noi pe aceste linii de destin, generate de decizii. Se numesc și procese terapeutice, dar în serile în care adormi, obosit după o zi plină și intensă, în mintea ta este doar VIAȚA. Trăită cu sens, pentru că deciziile tale și ale altora, au avut coerență și semnificație întreaga zi, în toate acțiunile tale. Chiar și când ți-ai înfruntat confuzia și îndoielile.

Despre aceste călătorii este WPS la Gamma, despre felul în care te-ai construit și te construiești pe tine, cu fiecare caz, fiecare om cu care trăiești, fiecare sistem la care participi și-i dai o secundă din viața ta. Aventura de a fi tu însuți în contexte fertile și generatoare de cunoaștere...

Când vei veni la WPS o vom împărtăși împreună, într-un weekend de practici terapeutice “out of the box”. ”


 

Programul Conferintei WPS 2023 – The Call to Adventure:

Sâmbătă, 8 Iulie: 09.30 – 17.00

Duminică, 9 Iulie: 09.30 – 15.00


Eveniment acreditat de Colegiul Psihologilor din România cu 10 credite!


Alătură-te comunității celor pasionați de psihologie și dezvoltare personală și înscrie-te cât mai repede la WPS 2023 – The Call to Adventure!


Bilete și informații despre conferință

178 views

Comments


bottom of page