top of page

Noutăți

Vino pe 7 decembrie la Balul Gamma in Iasi

Gamma Institute prin Scoala Sistemica de Formare organizeaza pe 7 decembrie la Hotel Astoria, Iasi, un Bal de celebrare a tuturor psihoterapeutilor sistemici de familie si cuplu si lanseaza invitatia de participare si terapeutilor din alte orientari terapeutice. Vino si tu la acest "eveniment de psihologie" unic, creeaza amintiri minunate impreuna cu toti colegii tai!Dress-code. Cum ma imbrac la bal?

Balul are o tema care se va regasi in programul serii prin activitatile surpriza in care vor fi implicati invitatii - tema superputerii care s-a activat in acest an in tine, prin transformarile si evolutia ta! Fiecare participant se costumeaza sau pune un accesoriu pentru a ilustra aceasta "superputere". Suntem onorati sa cunoastem terapeuti cu chef de viata si dorinta de interactiune in mediul nonformal! Nu ne-am vazut de mult in mediul de petrecere! un alt fel de networking decat prin conferinte si prezentari de lucrari sau evaluari! Regasirea colegilor din Iasi din alte orase altfel decat in in timpul cursurilor de formare sau in timpul travaliilor de transformare!


Unde si la ce ora incepem?

Va asteptam pe toti in sala de bal a Hotelului Astoria, pe 7 decembrie, joi la ora 19. Vom petrece impreuna un program plin de surprize, vom lua masa festiva impreuna si bineinteles ca nu vor lipsi dansul, muzica si karaoke! Pentru meniuri speciale la masa festiva a balului (meniu vegetarian, meniul de post, etc), va rugam sa specificati in emailul de inscriere.

Cum ma inscriu si ce costuri sunt?

Este foarte simplu, formularul de inscriere din prima pagina a www.gamma-conference.com poate fi accesat si aici. Va rugam sa luati in considerare data limita a inscrierii - marti, 5 decembrie. Dupa completarea sa, se genereaza automat un mail cu instructiuni de plata si confirmarea inscrierii! Costul unui bilet este de 100 lei pentu cursantii si terapeutii in supervizare la Gamma Institute si 130 lei pentru restul invitatilor din alte orientari terapeutice. Plata se face in contul specificat in mailul generat dupa completarea formularului de inscriere sau cash la secretariatul institutului din IASI, Sos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc. A, et. 1, ap. 1, interfon01

Ti-am trezit cheful de o petrecere grozava?

留言


bottom of page