top of page

Noutăți

PROVOCAREA DIANEI_21 de zile pana la INSPIRE Consciousness

Dragii mei, vă provoc să intrăm într-un joc, în următoarele 3 săptămâni! Anul acesta m-a provocat și pe mine în multe moduri, învățând de aici, să mă redefinesc și schimb, pentru a răspunde noului nivel.


Să-l numim, ”Provocarea celor 21 de zile împreună cu Diana”.

Dragii mei, vă provoc să intrăm într-un joc, în următoarele 3 săptămâni! Anul acesta m-a provocat și pe mine în multe moduri, învățând de aici, să mă redefinesc și schimb, pentru a răspunde noului nivel.  Să-l numim, ”Provocarea celor 21 de zile împreună cu Diana”.

Așa ca, în fiecare zi de acum încolo, până la INSPIRE Consciousness, pe 9 si 10 decembrie la Iași, voi posta o provocare, sub forma unui mesaj/gând cheie, un mic exercițiu practic și/sau un material de contemplare. Când ne vedem la conferință, deja veți fi atins mesajul interior al primei zile.

Provocarea are scopul de a te păstra în prezent, angajat în experimentarea propriei tale vieți, în cel mai natural mod posibil. Tot ce ai de facut este sa îti rezervi 10 minute dimineața, la cafea pentru exercițiu, și 5 minute seara, pentru recapitulare.


La finalul ei, vei fi învățat să îți accelerezi creșterea și transformarea, să devii rezistent la stress și anxietate, să redevii relaxat și să aduci mai mult jocul și veselia în viața ta de zi cu zi, să te conectezi simplu la cei care merg pe același drum cu tine.


PROVOCAREA DIANEI_21 de zile pana la INSPIRE Consciousness

#1 - Mesajul zilei


Sarcina este sa cauți acest mesaj în toate actiunile de azi, pentru a vâna coincidențele sau momentele cand e adevărat!


Gîndurile tale se manifestă în toate acțiunile tale de astăzi, conștiente sau inconștiente.


#2 - Exercițiul călătorului


Gandește-te și scrie 5 lucruri pe care vrei sa le obții în urmatoarea lună, in termenii dezvoltarii tale personale, prin toate actiunile și investițiile pe care le faci în ultimul timp. De ex.: ”vreau sa îmi organizez mai bine viața, vreau să fac mai multe pentru relația x, vrea să îmi schimb felul in care gândesc despre..., vreau să mă eliberez de anxitatea aceasta legată de”..etc. Seara, recapitulează de câte ori ți-au apărut aceste priorități în minte, cum le-ai răspuns? Reflectă ele faptul că sunt o prioritate?


"Schimbarea este singura constantă în viață." - Heraclit

 

#3 - Să contemplăm


În ce fel, viața pe care o trăiești este diferită de aceea pe care o dorești?

Ce simți că lipsește acum?


#4 - Recapitularea zilei


Orice gânduri ai astazi, amintește-ți mesajul zilei. Și la final, zâmbește..Ai creat ziua prin gândurile tale, chiar dacă nu știi complet cum ai facut asta..

poate mâine afli mai mult despre secretul mintii tale..


Te astept la Inspire Consciousness.

Diana, un călător neobosit în Conștiință...


PROVOCAREA DIANEI_21 de zile pana la INSPIRE Consciousness

Comments


bottom of page